Overzicht per maand

Gratis haakpatronen – Eén Granny Square Per Dag

Op deze pagina vindt u een foto-0verzicht van alle Een Mooi Gebaar CAL vierkanten. Meer informatie over deze CAL vindt u hier. De gratis, Nederlandstalige haakpatronen kunt u vinden door op de foto’s te klikken. Deze pagina is opgedeeld in meerdere onderdelen. Klik hieronder op de naam van de maand.

Inhoudsopgave:

 1. Januari
 2. Februari
 3. Maart
 4. April
 5. Mei
 6. Juni
 7. Juli
 8. Augustus
 9. September
 10. Oktober
 11. November
 12. December

Een Mooi Gebaar CAL – Januari

Januari start met een heel fijn ouderwets typisch gehaakt Granny Square vierkantje. Daarna komen een paar wat moeilijkere dagen. Je leert op 5 januari hoe je een sterretje haakt, die ook leuk is om een hele deken van te maken! Op 8 januari komt een variatie op het granny square thema langs. In deze maand vind je ook de mandensteek en heel veel verschillende bloemgrannies terug.

 

Een Mooi Gebaar CAL – Februari

 

Een Mooi Gebaar CAL – Maart

 

Een Mooi Gebaar CAL – April

 

Een Mooi Gebaar CAL – Mei

 

Een Mooi Gebaar CAL – Juni

 

Een Mooi Gebaar CAL – Juli 

 

Een Mooi Gebaar CAL – Augustus

 

Een Mooi Gebaar CAL – September

 

Een Mooi Gebaar CAL – Oktober

Wat een leuke granny square haakpatronen zijn er weer bij deze maand! De Corner-to-Corner steek, een aantal blokjes uit de Vibrant Vintage CAL en ook een heleboel bloemetjes. Veel haakplezier!

 

Een Mooi Gebaar CAL – November

In november beginnen we de maand met een schattige spinnen granny square. Daarna volgen twee granny squares die erg op elkaar lijken! Maar door kleurgebruik worden ze tóch heel anders. Je bent zó ervaren als je aan deze maand begint, dat je geen onbekende haaksteken meer tegen zult komen.

 

Een Mooi Gebaar CAL – December

De allerlaatste blokjes van het jaar!

6 reacties op “Overzicht per maand”

  1. Iris van Meer

   Hallo Sanne,

   Het formaat van de grannies is afhankelijk van een aantal factoren: het materiaal dat je kiest, de haaknaald die je kiest en de persoonlijke spanning waarmee je haakt
   Niet zo’n duidelijk antwoord dus 😉 Mijn grannies zijn gehaakt met 100% katoen 125m/50gr bol, haaknaald 2,5mm en werden ongeveer 8 cm.

   Groetjes, Iris

 1. Wat een ontzettend gaaf idee om iedere dag een square te haken. En wat is het mooi en handig op de website te vinden. Top

 2. Super gaaf patroon . Ben er mee begonnen. Beetje laat maar helaas een hand operatie tussendoor. Maar goed.. kan ik het hele patroon ook downloaden zonder de foto? Zodat ik het ook zonder internet kan gebruiken
  Gr Nicole

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *