Skip to Content

CAL – #146

CAL – #146

Een Mooi Gebaar CAL – 26 mei – #146

Toer 1

Begin met een magische ring je kunt ook 6 l haken en sluiten met een hv tot een ring.  3 lossen (=  1e stokje) , 15 stokjes, sluit met een halve vaste in de 3de beginlosse. Wissel van kleur.

Toer 2

5 lossen  * 1 stokje, 2 lossen, herhaal van * 15 keer en eindig met een halve vaste in de 3e beginlosse en  hecht af. Wissel van kleur.

Toer 3

Begin met 3 lossen in een 2 lossenboog,  1 stokje in dezelfde boog ,*1 losse, 2 stokjes, herhaal vanaf * 3 keer,  3 lossen (hoek), *2 stokjes en 1 losse, in de 2 lossenboog, vanaf * 4 keer, 3 lossen,  deze serie totaal 3 keer , en eindig met een halve vaste in de 3e beginlosse.


Toer 4

3 lossen, 1 stokje in elk stokje en 1 stokje in losse , in de 3 lossenboog van de hoek : 2 stokjes, 2 lossen , 2 stokjes, eindig met een halve vaste in 3e beginlosse.

Toer 5

2 lossen, halfstokje in elk stokje, in de lossenruimte van de hoek : 2 halfstokjes, 2 lossen, 2 halfstokjes, eindig met een halve vaste en hecht af.

Iris haakte deze granny in de kleuren Purple Bordeaux, Sapphire en Blue Lake.

Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina