Skip to Content

Amigurumi

Amigurumi is een erg ingewikkeld woord voor knuffels en poppetjes haken. Bij het haken van amigurumi worden voornamelijk lossen en vasten gebruikt en daarmee kun je schitterende amigurumi haken!

Op deze pagina vind je meer dan 100 gratis Nederlandstalige haakpatronen voor amigurumi.

Ook vind je tutorials voor het haken van lossen en vasten, een magische ring, haken in voorste en achterste lussen en andere haaktutorials die je nodig hebt voor het haken van amigurumi.

Gratis haakpatronen voor amigurumi

Cutiemestore

Cutiemestore heeft meerdere amigurumi ontworpen, waaronder een schattige aardbei amigurumi, een octopus amigurumi en een Valentijns kat met mooi hartje in haar staart.

Jess Huff

Jess Huff maakt schitterende amigurumi haakpatronen voor knuffels van allerlei verschillende soorten dieren, een Kerstman en een amigurumi Heks.

She Makes Crochet

Vivir Vintage

Pipizzuella Crochet

Cottontail and Whiskers

Attic24

Pontinha Da Agulha

Scandistyle Dolls

Stuffedamigurumi

Yarn it Darn it Ph

Toch liever iets anders maken?

Blij met dit gratis patroon?

Op deze website vind je meer dan 1000 gratis haakpatronen. Gun je mij in ruil voor dit haakpatroon een kopje koffie of een bolletje wol? Hartelijk bedankt! Dat kan via Tikkie, overmaken (NL91 ASNB 0267 1916 50 tnv Een Mooi Gebaar), of doordat ik een kleine commissie krijg als je via deze links iets koopt bij Bol.com of Caro’s Atelier.

Dankzij jullie kan ik mijn creatieve dromen waarmaken. Hartelijk bedankt!

Volg mij op Social Media voor nog meer leuke haakpatronen:

Ann Remaut

Tuesday 16th of March 2021

Echt leuke haakpatroontjes, super!