Gratis Nederlandstalige haakpatronen voor beginners en gevorderden

Welkom! Leuk dat je me gevonden hebt. Klik op onderstaande foto’s om naar het bijbehorende patroon te gaan. Heb je een patroonverzoek of een vraag? Of wil je nooit meer een nieuw patroon missen? Like me dan op Facebook of volg me op Instagram. Alle patronen op deze website zijn uiteraard met toestemming vertaald.

Wil je iets leren over verschillende haaksteken? Klik op de naam van de steek om naar de uitleg te gaan (met veel foto’s): magische ring, lossen, halve vaste, vaste, halfstokje, stokje, dubbelstokje, driedubbelstokje, reliëfstokje, of staande-vaste. Er staan nog veel meer steken in de haakencyclopedie!

Heel veel haakplezier!


Lopende of recente haakprojecten


Attic24 vertalingen

Lucy van Attic24 maakt allerlei schitterende ontwerpen. Ze is zo lief dat ik al haar patronen hier voor jullie in het Nederlands mag delen. Alle patronen hebben erg veel foto’s, wat ze ook voor beginners geschikt maakt! De prachtige kleuren en materialen die ze gebruikt zijn ook gewoon in Nederland verkrijgbaar, dus je kunt meteen aan de slag.

Cypress Textiles.net vertalingen

Cherry Heart vertalingen

Coastal Crochet

Jess Huff

Alle Jess Huff patronen zijn beschermd met een wachtwoord. De wachtwoorden staan onderaan de nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Lukt het niet? Stuur me dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Morale Fiber

Overige projecten