Skip to Content

Knuffels haken

Knuffels haken

Haakpatronen voor knuffels

Kies uit 100+ knuffels haken! Op deze pagina staan de links naar elk knuffel haakpatroon dat er op de website te vinden zijn. Alle haakpatronen zijn duidelijk uitgeschreven en vaak voorzien van foto’s met uitleg erbij. Voor knuffels hoef je vaak niet veel verschillende haaksteken te kennen, de losse en vaste steken komen veelvuldig voor met af en toe stokjes.

Op de website vind je van vele ontwerpers knuffel haakpatronen. Denk hierbij aan de gratis haakpatronen van Jess Huff, Attic24, Pipizzuella Crochet, Yarn it Darn it, She Makes Crochet. Maar ook andere ontwerpers hebben verschillende knuffel haakpatronen uitgebracht.

Op deze pagina hebben we een overzicht van de gratis haakpatronen knuffels per ontwerpen. Welke leukerd ga jij als eerste haken?

Jess Huff

Jess Huff is de koningin van de knuffel haakpatronen als je het mij vraagt! Prachtige dieren in haar reeks, allemaal vrij groot, waardoor je heerlijk kunt haken aan een echte dierentuin. Knuffel haakpatroon voor een leeuw, tijger, olifant, eenhoorn, konijn, aap, heks, en nog veel meer! Klik op de foto of de link om naar het gratis knuffel haakpatroon te gaan. 

Pipizzuella Crochet

Pipizzuella Crochet maakt hele schattige knuffel haakpatronen. Haar Bambola patronen zijn een soort bungelbeestjes en daarnaast ontwierp ze ook een knuffel haakpatroon voor verschillende Frozen en Harry Potter karakters. De patronen vallen kleiner uit dan die van Jess Huff, maar hebben nog steeds veel detail!

She Makes Crochet

She Makes Crochet is een getalenteerde haakster die verschillende haakpatronen heeft ontworpen voor de Felixde Felix Remixedeen gaaf geometrisch tasjede Boerderij Kerstboom deken en een serie lappenpoppen. De haakpatronen worden hier, met toestemming, naar het Nederlands vertaald geplaatst.

Cottontail and Whiskers

Maak voor je favoriete nerd in je leven een prachtig setje knuffel haakpatronen. Je kunt daarbij kiezen uit 5 Star Wars en 5 Harry Potter knuffel haakpatroon.

Attic24 – Knuffel haakpatroon

Scandistyle Dolls

Scandistyle Dolls is een ontwerpster die zich richt op het hele kleine haken. Haak een knuffel konijn, beertje, poesje of tijger met deze schattige haakpatronen. 

Vivir Vintage

Yarn it Darn it

Overige knuffel haakpatronen

Cutiemestore

Nog meer inspiratie?

Word dan lid van de gezellig Facebookgroep!

Dat wil ik!

Delen is lief!

Sanne

Friday 10th of November 2023

Deze patronen zijn fantastisch Ik heb Caroline de koe gemaakt met iets dikkere wol en ze is 46 cm lang geworden het was een van mijn eerste projecten ( ben 13 jaar ) en sindsdien niet meer te houden van het haken Misschien zou je een keer een schildpad ofzo kunnen maken

Yvonne

Tuesday 4th of October 2022

Wat een leuke site, ik ben nog maar pas begonnen met beestjes groot en klein te haken en zie hier zulke leuke patroontjes. Heb voor heel wat jaar genoeg om te haken🤭🤭

Iris van Meer

Thursday 13th of October 2022

Wat ontzettend leuk Yvonne, welkom!

Olifant haakpatroon | Een Mooi Gebaar | Gratis Nederlandstalig

Tuesday 6th of September 2022

[…] Knuffels […]

Safari Dieren Collectie | Een Mooi Gebaar

Thursday 1st of September 2022

[…] Knuffels […]

Hennie

Tuesday 23rd of February 2021

Heel leuk deze patronen ik neem ze mee naar het verzorgings tehuis dat vinden ze prachtig

Iris van Meer

Tuesday 23rd of February 2021

Wat leuk Hennie! Kunnen ze daar dan zelf ook haken?