Skip to Content

Knuffels

Knuffels

Haakpatronen voor knuffels

Op deze pagina staan de links naar elk knuffel haakpatroon dat er op deze website te vinden zijn. Dit zijn haakpatronen van Jess Huff, Attic24, Pipizzuella Crochet, Yarn it Darn it en andere haakontwerpsters.

Jess Huff

Jess Huff is de koningin van de knuffel haakpatronen als je het mij vraagt! Prachtige dieren in haar reeks, allemaal vrij groot, waardoor je heerlijk kunt haken aan een echte dierentuin. Knuffel haakpatroon voor een leeuw, tijger, olifant, eenhoorn, konijn, aap, heks, en nog veel meer! Klik op de foto of de link om naar het gratis knuffel haakpatroon te gaan. 

Pipizzuella Crochet

Pipizzuella Crochet maakt hele schattige knuffel haakpatronen. Haar Bambola patronen zijn een soort bungelbeestjes en daarnaast ontwierp ze ook een knuffel haakpatroon voor verschillende Frozen en Harry Potter karakters. De patronen vallen kleiner uit dan die van Jess Huff, maar hebben nog steeds veel detail!

Cottontail and Whiskers

Maak voor je favoriete nerd in je leven een prachtig setje knuffel haakpatronen. Je kunt daarbij kiezen uit 5 Star Wars en 5 Harry Potter knuffel haakpatroon.

Attic24 – Knuffel haakpatroon

Scandistyle Dolls

Scandistyle Dolls is een ontwerpster die zich richt op het hele kleine haken. Haak een knuffel konijn, beertje, poesje of tijger met deze schattige haakpatronen. 

Vivir Vintage

Yarn it Darn it

Overige knuffel haakpatronen

Cutiemestore

Nog meer inspiratie?

Word dan lid van de gezellig Facebookgroep!

Dat wil ik!

Yvonne

Tuesday 4th of October 2022

Wat een leuke site, ik ben nog maar pas begonnen met beestjes groot en klein te haken en zie hier zulke leuke patroontjes. Heb voor heel wat jaar genoeg om te haken🤭🤭

Iris van Meer

Thursday 13th of October 2022

Wat ontzettend leuk Yvonne, welkom!

Olifant haakpatroon | Een Mooi Gebaar | Gratis Nederlandstalig

Tuesday 6th of September 2022

[…] Knuffels […]

Safari Dieren Collectie | Een Mooi Gebaar

Thursday 1st of September 2022

[…] Knuffels […]

Hennie

Tuesday 23rd of February 2021

Heel leuk deze patronen ik neem ze mee naar het verzorgings tehuis dat vinden ze prachtig

Iris van Meer

Tuesday 23rd of February 2021

Wat leuk Hennie! Kunnen ze daar dan zelf ook haken?