Skip to Content

Contact

Neem contact op voor meer informatie

Haken is fantastisch, maar het is ook fantastisch frustrerend als je er niet uit komt. Stuur me gerust een berichtje met een hulpvraag, óók als het niet één van “mijn” haakpatronen betreft!

Daarnaast kun je ook lid worden van de Facebook-groepspagina, daar krijg je ook súper veel hulp, inspiratie én gezelligheid voorgeschoteld. Ik ben ‘maar’ in mijn eentje, dus mijn antwoorden duren soms lang, terwijl je in de Facebookgroep gebruik kunt maken van de 8000+ andere slimme haaksters 🙂

Vind me

Guido Gezelleweg 1-B
4103 VM te Culemborg

Bel me

Voor vragen over haakpatronen kun je het beste e-mailen mét een foto. Heb je andere vragen, dan kun je ook WhatsApp gebruiken of me bellen. Spreek gerust een voicemail in als ik niet opneem!

+31611205531

E-mail me

Ik tracht ernaar binnen 5 werkdagen antwoord te geven op je e-mail. Noem de naam van het patroon, de toer waar het misgaat én wát er misgaat. Voeg een foto toe, dan kan ik je zo snel mogelijk helpen.

iris@eenmooigebaar.nl


Zonder afkortingen

Ik geloof niet dat het gebruik van afkortingen haakpatronen duidelijker maakt, dus ik gebruik ze niet. Bij mij is er van elke steek de volledige naam mét een link naar de foto-tutorial.

Veel variatie

Doordat ik zélf haakpatronen ontwerp én er ook veel vertaal, heb je erg veel keuze mogelijkheid. Zoek de haakpatronen per auteur of per categorie.

Gezellige community

Op Facebook, de Facebook-groep, op Instagram, op Pinterest én op YouTube. Overal is de gezellige Een Mooi Gebaar community te vinden.


Delen is lief!

Marget

Saturday 20th of January 2024

Hoe begin ik met de kop van lulu the labrador. Moet ik daar ook beginnen met een magisch ring

Ilse van t Ende

Monday 22nd of January 2024

Beste Marget, Als ik het patroon lees moet je niet beginnen met een magische ring maar je haakt bij dit begin aan 2 zijden van de 5 lossenketting die je haakt. Als je gewoon begint met 5 lossen en dan verder leest, haak je 2 vasten in de 2e losse vanaf de haaknaald. En zo lees je verder. Dan krijg je een soort van rechthoekig/ovaal begin. Groeten Ilse

viramo

Tuesday 9th of January 2024

Hallo Vanavond 3 tal patronen gekocht vervolgens wil ik ze downloaden , wat niet lukt. Als ik op de downloads druk die ik per mail heb ontvangen , wordt ik doorgestuurd en wordt er aan gegeven dat dit niet de link is en wordt ik naar de winkel verwezen. Waarop ik opnieuw de patronen zou moeten kopen . Lijkt mij niet de bedoeling, waarschijnlijk doe ik iets verkeert , graag hoor ik wat ik mis.

Ilse van t Ende

Thursday 11th of January 2024

Beste Viramo, Dank voor je reactie. Zoals ik het nu snel zie, heb je toegang tot alle patronen die je hebt aangeschaft. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, stuur dan even een mailtje aan Iris@eenmooigebaar.nl. Zij kan je dan verder helpen. Ze zal je mail zo snel mogelijk beantwoorden. Alvast bedankt en hopelijk lukt het. Met vriendelijke groet, Ilse

TinA Vervaeck

Monday 25th of December 2023

Dag Iris Vrolijke kleurrijke kerstdagen en een fantastisch haak2024.

Ik denk dat ik al een tijd betaalde voor mijn lidmaatschap. Ik weet niet wat er mis liep, maar ik ontving geen enkele keer mail in mijn mailbox. vervaeck.tina@gmail.com Kan je dit eens bekijken voor mij. Hartelijk dank. TinA p.s. mijn betaling gebeurde onder de naam Brys Kristina

Iris van Meer

Monday 8th of January 2024

Hi Tina, inloggen voor de Club kan via https://club.eenmooigebaar.nl :) De mail g ik even achteraan. Kan ik je nog ergens anders mee helpen?

debby van beek

Friday 1st of September 2023

HALLO Iris, Heel erg bedankt voor je leuke patroontjes. Vooral de amigurumi knuffels vind ik zo leuk. Heel fijn dat je de moeite neemt om deze patroontjes op je website te plaatsen. Binnenkort word ik voor de eerste keer oma en ik ga allerlei leuke patroontjes haken. Jouw patroon van de sokjes ga ik zeker aanschaffen. Misschien heb je ook nog patroontjes van vestjes, mutsjes e.d. Ik hoor het graag.

Lieve groet en een dikke knuffel van Debby van Beek.

En voor jou een donatie omdat ik zo super blij ben met de patroontjes.

Iris van Meer

Sunday 3rd of September 2023

Wat een lieve woorden en hartelijk bedankt voor de donatie Debby! Met warme groet, Iris van Meer

Tiny

Sunday 27th of August 2023

Goedeavond

Ik wil je bedanken voor de mooie patronen .ik haak gratis voor kinderen in het ziekenhuis

Geheel op eigen kosten ,dus de gratis patronen zijn daarom heel fijn ... Nogmaals dank

Mvgft mevr hendriks

Ilse van t Ende

Monday 28th of August 2023

Beste Tiny, wat leuk dat je haakt voor de kinderen in het ziekenhuis. Dat is best heel dankbaar denk ik zo. Fijn dat de patronen op Een Mooi Gebaar je hierbij helpen. Haak lekker verder en geniet van alle nog nieuw te komen patronen op de site. Groeten, Ilse