Skip to Content

Contact

Neem contact op voor meer informatie

Haken is fantastisch, maar het is ook fantastisch frustrerend als je er niet uit komt. Stuur me gerust een berichtje, óók als het niet één van “mijn” haakpatronen betreft!

Daarnaast kun je ook lid worden van de Facebook-groepspagina, daar krijg je ook súper veel hulp, inspiratie én gezelligheid voorgeschoteld.

Op deze pagina vind je verschillende manieren om contact te leggen met Een Mooi Gebaar.

Vind me

Guido Gezelleweg 1-B, 4103 VM, Culemborg

Zonder afkortingen

Ik geloof niet dat het gebruik van afkortingen haakpatronen duidelijker maakt, dus ik gebruik ze niet. Bij mij is er van elke steek de volledige naam mét een link naar de foto-tutorial.

Veel variatie

Doordat ik zélf haakpatronen ontwerp én er ook veel vertaal, heb je erg veel keuze mogelijkheid. Zoek de haakpatronen per auteur of per categorie.

Gezellige community

Op Facebook, de Facebook-groep, op Instagram, op Pinterest én op YouTube. Overal is de gezellige Een Mooi Gebaar community te vinden.


Contact formulier

debby van beek

Friday 1st of September 2023

HALLO Iris, Heel erg bedankt voor je leuke patroontjes. Vooral de amigurumi knuffels vind ik zo leuk. Heel fijn dat je de moeite neemt om deze patroontjes op je website te plaatsen. Binnenkort word ik voor de eerste keer oma en ik ga allerlei leuke patroontjes haken. Jouw patroon van de sokjes ga ik zeker aanschaffen. Misschien heb je ook nog patroontjes van vestjes, mutsjes e.d. Ik hoor het graag.

Lieve groet en een dikke knuffel van Debby van Beek.

En voor jou een donatie omdat ik zo super blij ben met de patroontjes.

Iris van Meer

Sunday 3rd of September 2023

Wat een lieve woorden en hartelijk bedankt voor de donatie Debby! Met warme groet, Iris van Meer

Tiny

Sunday 27th of August 2023

Goedeavond

Ik wil je bedanken voor de mooie patronen .ik haak gratis voor kinderen in het ziekenhuis

Geheel op eigen kosten ,dus de gratis patronen zijn daarom heel fijn ... Nogmaals dank

Mvgft mevr hendriks

Ilse van t Ende

Monday 28th of August 2023

Beste Tiny, wat leuk dat je haakt voor de kinderen in het ziekenhuis. Dat is best heel dankbaar denk ik zo. Fijn dat de patronen op Een Mooi Gebaar je hierbij helpen. Haak lekker verder en geniet van alle nog nieuw te komen patronen op de site. Groeten, Ilse

Rineke

Monday 30th of January 2023

Hallo Iris, al een poosje terug heb ik getracht patroon gekocht van het tangram deken van 'hook to hook'. Op de foto staan 2 kussens: is daar ook een patroon van? Ik hoor het graag😊 Groetjes, Rineke

Iris van Meer

Saturday 4th of February 2023

Helaas niet Rineke!

Johanna

Saturday 3rd of December 2022

Hallo Iris, Dank voor je inspirerende website. Ik ben erg onder de indruk van de deken op de eerste webpagina waar ik terecht kwam. Een grote deken over een wit houten tuinbank, met warme kleuren en veel paars erin. Het is me niet gelukt precies dat patroon te vinden, maar wellicht zoek ik niet juist. Graag hoor ik van je. Groet, Johanna