Skip to Content

Home Deco

Home Deco

Iets nieuws nodig voor in je huis? Een leuke accesoire op de bank of aan de muur? Op deze pagina hebben we alle home decoratie verzameld. Van kussens tot onderzetters en van leuke seizoensslingers tot aan kransen voor aan de muur.

Potjes Omhaken

Hier vind je enkele leuke ideeen van Attic24 om potjes om te haken en je blikjes of saaie bloempotjes weer fleurig te maken.

Mandalas

Op zoek naar een leuke mandala voor in huis? Grote variatie in soorten en maten kun je vinden op deze site. Vind hier je inspiratie.

Dekens en Randen voor Dekens

Altijd al een lekkere deken voor op de bank willen haken! Of een deken voor de lange zomeravonden! Op de site kun je kiezen uit talrijke en kleurrijke dekens. In alle soorten en maten met natuurlijk een nederlandstalig patroon. De meeste patronen zijn gratis en kun je zo gebruiken. Veel haakplezier!

Slingers voor elke gelegenheid

Hieronder vind je alle slinger die op de site staan, zowel een aantal leuke seizoen slingers als feestelijke slingers voor verjaardagen of geboortes.

Leuke Bloemdecoraties

Leuk voor op tafel of in een leuke schaal, maar ook voor aan de muur. Gezellig je interieur een fleurige uitstraling geven.

Kransen en Slingers

Leuk voor aan de muur, verschillende seizoen en zelfs een leuke paaskrans.

Kussens

Leuke kussens! Sommige staan gratis op de site, en andere patronen zijn er alleen als kooppatroon.

Onderzetters

Altijd leuk voor op tafel. Varieer met leuke kleurtjes om onderzetters te maken voor ieder seizoen.