Skip to Content

Home Deco

Home Deco

Iets nieuws nodig voor in je huis? Een leuke accesoire op de bank of aan de muur? Op deze pagina hebben we alle home decoratie verzameld. Van kussens tot onderzetters en van leuke seizoensslingers tot aan kransen voor aan de muur.

Home Deco

Potjes Omhaken

Hier vind je enkele leuke ideeen van Attic24 om potjes om te haken en je blikjes of saaie bloempotjes weer fleurig te maken.

Mandalas

Op zoek naar een leuke mandala voor in huis? Grote variatie in soorten en maten kun je vinden op deze site. Vind hier je inspiratie.

Dekens en Randen voor Dekens

Altijd al een lekkere deken voor op de bank willen haken! Of een deken voor de lange zomeravonden! Op de site kun je kiezen uit talrijke en kleurrijke dekens. In alle soorten en maten met natuurlijk een nederlandstalig patroon. De meeste patronen zijn gratis en kun je zo gebruiken. Veel haakplezier!

Kransen

Leuk voor aan de muur, verschillende seizoen en zelfs een leuke paaskrans. En slingers voor geboorte, verjaardag maar ook leuke slingers voor elk seizoen.

Slingers voor elke gelegenheid

Wat een keuze uit slingers. Zowel feestelijke slingers als leuke slingers voor het seizoen. Maak ze in leuke kleuren en ze zijn ook super om de tuin of je balkon mee op te fleuren.

Kussens

Leuke kussens! Sommige staan gratis op de site, en andere patronen zijn er alleen als kooppatroon.

Onderzetters

Altijd leuk voor op tafel. Varieer met leuke kleurtjes om onderzetters te maken voor ieder seizoen.

Delen is lief!