Skip to Content

Beer haakpatronen

Beer haakpatronen

Heb je zin om een beer te haken? Wat leuk! Hier vind je een overzicht van alle beer haakpatronen op de website.

Ga je voor de klassieke knuffelbeer of juist een leuk beer knuffeldoekje? Bij deze beer haakpatronen vind je vast een leuk patroon dat bij je past.

Op de website Een Mooi Gebaar, vind je vele haakpatronen en dus ook veel knuffels om te haken. Op deze pagina hebben we alle beren die op de site staan uitgelicht zodat je snel jou favoriete beer kunt gaan haken.

Deze beren haakpatronen zijn perfect voor het maken van een nieuwe vriend voor een voor een kind, of als leuke decoratie in je huis. Het kan natuurlijk ook een leuke kado zijn voor iemand die ziek is of om iemand een hart onder de riem te steken.

De beren haakpatronen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden haaksters, Elk patroon is volledig, zonder afkortingen, uitgeschreven en voorzien van hanidge tips om je te helpen bij het haken. Alle ontwerpers doen hun best om de beren zo uniek mogelijk te maken.

Net als de andere patronen website, zijn de beren haakpatronen allemaal gratis en in het Nederlands.

Dus waarom zou je nog wachten? Duik in de wereld van haken en begin vandaag nog met het creëren van je eigen handgemaakte beer!

Overzicht Beer haakpatronen

  1. Benedict de Beer
  2. Ziekenhuisbeertje
  3. Lappenpop Beer
  4. Teddybeer onesie
  5. Troostbeertje
  6. Beer knuffeldoekje
  7. Thuisblijfbeertje
  8. Snaveldokterbeer

1. Benedict de Beer

Beer haakpatronen

Een echte heerlijke klassieke knuffelbeer. Je haakt Benedict de Beer met dit toffe gratis Nederlandstalige haakpatroon van Jess Huff. Door het eenvoudige stekengebruik is Benedict ook geschikt voor beginners. Veel haakplezier met Benedict de Beer!

2. Ziekenhuisbeertje

Een super schattig knuffelbeertje voor iemand die in het ziekenhuis werkt of ligt. Of wat dacht je als cadeau voor je verloskundige, verpleegkundige of voor iemand die geneeskunde gaat studeren? Het Ziekenhuisbeertje is ontworpen door Yarn it Darn it PH en komt in een serie met nog meer andere beertjes, die hier verderop in het lijstje staan. Gratis haakpatroon Ziekenhuisbeertje.

3. Lappenpop Beer

She Makes Crochet maakt hele lieve lappenpop, met “mixed media”: stofjes en haakwerk door elkaar heen. Dat hoeft overigens niet, je kunt ook alles haken. Deze schattig lappenpop Beer is als gratis haakpatroon en als advertentievrije PDF beschikbaar.

4. Teddybeer Onesie

Naast alle leuke knuffeltjes kun je ook jezelf tot knuffeltje maken met deze leuke Teddybeer onesie van Morale Fiber. Het gratis haakpatroon is bedoeld om een heerlijke zachte onesie te maken, met oortjes en staartje zoals van een beertje.

Teddybeer Onesie haakpatroon.

5. Troostbeertje

Super lief haakpatroon voor een beer van Attic24. Je haakt het beertje uit één stuk, als een soort vouwdoosje voor een kubus. Niet rondom als amigurumi. Leuk om eens te proberen! Gratis Nederlandstalige haakpatroon Troostbeertje.

6. Beer knuffeldoekje

Wat een ongelofelijk lief knuffeldoekje is dit! Je haakt ‘m vast aan een stukje fleece of aan een gehaakt dekentje. Het koppie is zo lief!

Het ontwerp is van Just Kimberley en komt in een serie met nog andere gehaakte knuffeldoekjes. Neem vooral eens een kijkje bij de andere diertjes: Just Kimberley of ga meteen naar het gratis haakpatroon van het Beer Knuffeldoekje.

7. Thuisblijfbeertje

Thuisblijfbeertje is in de serie van Yarn it Darn it PH met het Ziekenhuisbeertje en de Snaveldokter. Je kun het Thuisblijfbeertje heerlijk aanpassen naar je eigen wensen. Leuk cadeau voor iemand die met pensioen gaat!

8. Snaveldokter

Het Snaveldokter beertje van Yarn it Darn it PH is wellicht een beetje luguber, maar wel een leuk cadeautje voor iemand die van spookachtige dingen houdt. Je vindt het gratis haakpatroon hier: Snaveldokter Beertje.

beer haakpatronen compleet overzicht

Delen is lief!