Skip to Content

Eenhoorn haakpatronen

Eenhoorn haakpatronen

Eenhoorn haakpatronen zijn heerlijk om te haken voor jonge kinderen, omdat de eenhoorn de fantasie ongelofelijk prikkelend. Er zijn super leuke boekjes over eenhoorns te krijgen, maar ook veel beddengoed, mokken, bekers en ander leuks.

Een Eenhoorn haakpatroon heeft altijd een hoofd, een hoorn, kleurrijke manen en een kleurrijke staart. Verder hebben de eenhoorn haakpatronen eigenlijk een wit lijf en pastelkleurige onderdelen, maar daar kun je natuurlijk zelf een andere draai aangeven.

Op deze pagina vind je een overzicht van de gratis Nederlandstalige haakpatronen met eenhoorns die je hier op de website kunt vinden.

Filippa de Eenhoorn is gratis haakpatroon van Vivir Vintage waarmee je een schattige eenhoorn knuffel maakt. De knuffel heeft een hartje op haar buik. Klik hier voor het haakpatroon: Filippa de Eenhoorn.

Vivir Vintage ontwierp ook een schattige rammelaar, heel leuk als setje met Filippa! De Rammelaar kun je met of zonder rammeltje in het hoofdje maken, zodat het meer of minder geschikt is voor pasgeboren babies. Klik hier voor het Eenhoorn Rammelaar Haakpatroon.

Jazzy de Eenhoorn is een haakpatroon van Jess Huff, waarmee je een schattige Eenhoorn kunt haken. De knuffel komt in een serie van meer dan 20 andere knuffeldieren, waardoor je een leuke set kunt haken voor je (klein)kinderen. Het haakpatroon: Jazzy de Eenhoorn. De andere Jess Huff dieren: Jess Huff haakpatronen.

Bambola Eenhoorn is een bungelknuffeltje, een sleutelhanger of een klein lief knuffeltje voor aan je (school)tas. Het is een patroon van Pipizzuella Crochet, die naast dit haakpatroon nog vele andere bungelknuffeltjes maakte. Klik hier voor het Bambola Eenhoorn Haakpatroon.