Skip to Content

Rammelaar haakpatroon

Rammelaar haakpatroon

Als je een rammelaar gaat haken, heb je natuurlijk een rammelaar haakpatroon nodig. Daarnaast heb je een rammeltje nodig, goed haakgaren (bij voorkeur katoen), een haaknaald van de goede maat, een stopnaald en een schaar.

Rammelaar haakpatronen zijn er met allerlei verschillende dieren en vormen erop. Als je weet wat het thema van de babykamer is van je (klein)kind, collega of buurvrouw, kun je lekker aan de slag om een gepersonaliseerd cadeautje te maken.

Veel van de rammelaar haakpatronen die je op deze pagina vindt, zijn onderdeel van een setje: dan kun je bijvoorbeeld ook een bijpassende knuffel, knuffeldoekje of muurhanger maken. Ideaal, toch?

Veel haakplezier met jouw rammelaar haakpatroon!

Snel naar je lievelings haakpatroon springen:

  1. Konijn Rammelaar
  2. Eenhoorn Rammelaar
  3. Hertje Rammelaar
  4. Dinosaurus Rammelaar
  5. Olifant Rammelaar
  6. Halloween Katje rammelaar

1. Konijn Rammelaar

Deze schattige konijnrammelaar kun je met of zonder rammeltje erin haken en is lekker zacht. Doordat je geen houten ring gebruikt, is het ook voor de allerkleinste geschikt. De konijn rammelaar is onderdeel van een setje met ook een knuffeltje en muurhanger. Ideaal (kraam)cadeau, dit konijn rammelaar haakpatroon!

2. Eenhoorn Rammelaar

Eenhoorns zijn al jaren razend populair, deze eenhoorn rammelaar zal daarom gegarandeerd in de smaak vallen bij iemand die dol is op eenhoorns 😉 De eenhoorn is onderdeel van een set met ook een knuffeltje. Klik hier voor het haakpatroon: Eenhoorn Rammelaar.

3. Hertje rammelaar

Dit hele leuke Hertje Rammelaar Haakpatroon is onderdeel van een setje voor de baby met een knuffeldeken, een knuffeltje en een muurhanger. Voor wie haak jij dit leuke Hertje rammelaar haakpatroon?

4. Dinosaurus rammelaar

Super lief dinosaurus haakpatroon uit een setje van dino haakpatronen van Vivir Vintage. Deze bijtring kun je ook als rammelaar gebruiken. Veel haakplezier met de Dinosaurus Rammelaar!

5. Olifant rammelaar

Kijk dat lieve kleine slurfje nou! Wat een enorm schatje is deze Olifant Rammelaar van Vivir Vintage. Eenvoudig om te haken met een mega schattig resultaat. Het gratis, Nederlandstalige haakpatroon, vind je hier: Olifant Rammelaar.

6. Halloween katje Rammelaar

Een beetje een opmerkelijke hekkensluiter wellicht: maar dit halloweenkat hoofdje kun je ook op een bijtring of rammelaar gebruiken. Het haakpatroon is daarvoor beschreven op deze pagina: Halloweenkatje Haakpatroon.


En nog een keer allemaal bij elkaar:

Nog niet gevonden wat je zocht? Gebruik de zoekbalk: