Skip to Content

Sonja Nube

Sonja Nube

Sonja Nube woont en werkt vanuit haar camper, met vaste standplaats Ibiza, op allerlei plekken aan haar schitterende haakpatronen. De dekens worden gehaakt met Scheepjes Colour Crafter of Stylecraft Special DK en worden gemaakt in de Interlocking Haken Techniek.

Ben je nog niet bekend met deze techniek? Volg dan de Interlocking Haken Cursus!

Klik op onderstaande foto’s om naar de uitgebreide informatiepagina over het project te gaan. Je vindt daar ook de link naar de cursus, die je met korting kunt kopen als je een PDF haakpatroon aanschaft.

Veel haakplezier!


Isra Mandala

De Isra Mandala bestaat uit een deken en bijpassend kussen van een hypnotiserend mandala! Schitterend haakpatroon in de Interlocking Crochet techniek, een ware eye-catcher in elk interieur.

Twinkle Tree

Het prachtige, stijlvolle en elegante Twinkle Tree haakproject is geschikt voor heerlijke ontspannen avondjes haken en voegt een prachtige sfeer toe aan je huis in de weken voor kerst. Klikkerdeklik op de foto voor meer informatie:

Santa’s Skyline

Ho ho ho! Daar komt de kerstman aangevlogen! Zijn trouwe rendieren trekken de Slee in dit prachtige Interlocking Haken haakpatroon. Klik op de foto voor meer informatie:

Delen is lief!