Skip to Content

Haakpatronen voor Pasen

Op deze pagina vinden jullie een verzameling haakpatronen voor Pasen, een heerlijke periode om het huis te versieren! En wat is er nu leuker dan schattige konijntjes, paaseieren, tulpjes en andere bloemen te haken!

Het voorjaar komt eraan, de eitjes mogen gezocht worden, de paaskrans kan op de voordeur worden gehangen. Haak jij ook iets leuks voor Pasen? 

  1. Paasei
  2. Paaskrans
  3. Mini Paasmandje
  4. Scandistyle Dolls
  5. Bambola Bij
  6. Tulip Love
  7. Minibloemtjes
  8. Narcis
  9. Rozenkrans
  10. Lentekrans

1. Paasei

Het is bijna Pasen en dan is het natuurlijk hartstikke leuk om wat versieringen te maken, zoals met dit prachtige paasei haakpatroon!

Met dit haakpatroon leer je hoe je lekker gevarieerd paaseitjes kunt haken. Je krijgt het patroon voor 4 verschillende formaten eieren, waarmee je zelf nog meer kunt variëren door haaknaald en materiaal te wisselen.

2. Paaskrans

Attic24 ontwerpt prachtige haakpatronen, die ook voor beginners vaak goed te volgen zijn. Dit is een van haar mooie kransen die ze maakt,

Ik heb de eer om de Nederlande vertalingen van alle Attic24 haakpatronen te mogen maken. Eerder vertaalde ik al de Lentekrans. De Rozenkrans past ook prima in hetzelfde seizoen!

3. Mini Paasmandje

Haak dit schattige mandje voor paaseitjes of voor een klein plantje, of voor iets anders gezelligs. Het patroon is van Coastal Crochet en hier, met toestemming, voor u naar het Nederlands vertaald.

Alle andere patronen van Coastal Crochet die naar het Nederlands vertaald zijn, vind je via deze link. Veel haakplezier!

4. Scandistyle Dolls

Scandistyle Dolls is een ontwerpster uit Rusland die schitterende kleine amigurumi patroontjes ontwerpt, die ik in de Nederlandse vertaling met jullie mag delen.

Deze schattige konijntjes zijn toch super leuk om te haken voor het voorjaar en voor tijdens de paasdagen je huiskamer op te vrolijken.

5. Bambola Bij

Pipizzuella Crochet is de artiestennaam van Maria Tessino, een zeer getalenteerde ontwerpster die vooral amigurumi maakt, waaronder deze schitterende Bambola Bij.

Op deze website vindt je nog meer van haar leuke patronen met onder andere Elsa en Anna uit Frozen, en Harry Potter met vrienden Ron Wemel en Hermelien Griffel. Maar ook Gilbert uit de serie Ann with an E en de Kleine Zeemeermin Ariël.

6. Tulip Love

Dit kussen is ontworpen door de bekende Corner to Corner Haakster Hook to Hook. Samen met haar breng ik hier haar mooie ontwerpen uit, te koop als duidelijk PDF Patroon.

De Tulip Love is een prachtig lente kussen die je in je eigen lievelingskleuren kunt haken om je interieur op te vrolijken of een vrolijke noot te brengen op een kinderkamer. Haal alvast een beetje lente in huis met de Tulip Love.

7. Minibloemetjes

Dit hele kleine simpele bloemetje is een ontwerp van Attic24. Het is hier, met toestemming, voor jullie naar het Nederlands vertaald.

Leuk om te maken als extra decoratie of als een mooie toevoeging op de hoek van een deken.

8. Narcis

Attic24 is een creatief talent dat schitterende haakpatronen ontwerpt, van dekens en decoratie, die hier in de Nederlandse vertaling gratis voor u beschikbaar zijn. Een overzicht van haar patronen op deze website is beschikbaar.

Deze narcis is natuurlijk super leuk om voor de lente of voor de paasdagen te haken. Leuk ook als tafeldecoratie.

9. Rozenkrans

Ook dit is een prachtige krans, ontworpen door Attic24. Eerder op deze pagina zag je de paaskrans al voorbij komen.

Kijk vooral ook bij alle andere patronen van haar hand.  Een overzicht van haar patronen op deze website is beschikbaar.

10. Lentekrans

In de kransen serie mag deze natuurlijk niet ontbreken rond de paasdagen. De Lentekrans is wederom een schitterende krans van de hand van creatief talent Attic24.

Delen is lief!