Skip to Content

Attic24

Attic24

Op deze pagina vind je een overzicht van alle Attic24 Nederlandse vertalingen tot nu toe. Mis je er eentje? Laat het me weten via Facebook of Instagram!

Lucy van Attic24 maakt allerlei schitterende ontwerpen. Ze is zo lief dat ik al haar patronen hier voor jullie in het Nederlands mag delen. Alle patronen hebben erg veel foto’s, wat ze ook voor beginners geschikt maakt! De prachtige kleuren en materialen die ze gebruikt zijn ook gewoon in Nederland verkrijgbaar, dus je kunt meteen aan de slag.

Attic24 Nederlandse haakpatronen zijn vooral strependekens die heel geschikt zijn voor beginners, maar ook granny square dekens en bloem decoraties. Daarnaast vind je van Attic24 ook mandala haakpatronen, een beer en een schaap en andere decoraties.

Vooral de kleurpaletten van Attic24 maken haar een hele unieke kunstenaar. Ik ben blij en trots dat ik haar haakpatronen naar het Nederlands mag vertalen.

Alle Attic24 haakpatronen

Tips voor het kiezen van een Attic24 haakpatroon

Beginner Attic24 haakpatronen

Ben je beginner en wil je iets van Attic24 haken? Dan raad ik je aan om bijvoorbeeld haar strependekens te haken, zoals de Cupcake Stripe of de Cosy Stripe. De Granny Stripe is daar ook een voorbeeld van. Wil je iets meer uitdaging, dan kun je ook de Woodland CAL of de Moorland CAL volgen, die zijn nog steeds vrij eenvoudig.

Korte projecten van Attic24

Ben je haakster en zoek je naar een korter project van Attic24? Kijk dan tussen de foto’s naar de patronen voor Mandala’s, het Troostbeertje, de kippetjes, de schaap decoraties of andere kleine projectjes.

Home deco van Attic24

Wil je je huis graag versieren? Haak dan een mandala, een omhaakt potje, een Bloem of één van de schitterende hart decoratie haakpatronen.

Haken voor de man

Zoek je iets om voor een man te haken? Door de kleuren is de Harbour deken vaak heel geschikt en niet zoetsappig en je kunt ook de Coast Ripple prima haken als cadeau voor een man die niet van zoete kleuren houdt.

Haken voor je (klein)dochter

Haak je voor een (klein)dochter? Overweeg dan eens de Sweet Pea deken, de Cupcake Stripe of de Dahlia, en geef er een lief Troostbeertje bij cadeau.

Heb je vragen naar aanleiding van deze pagina?

Stuur me dan gerust een berichtje of stel je vraag in de hele gezellige, gastvrije en creatieve Een Mooi Gebaar Groepspagina op Facebook.

Veel haakplezier!

Delen is lief!

Chantal

Thursday 5th of January 2023

Heel graag. Prachtstukken tussen

marianne Baaij

Thursday 13th of October 2022

waar kan ik het patroon van de feestelijke slinger

Iris van Meer

Thursday 13th of October 2022

https://eenmooigebaar.nl/feestelijke-slinger/

Marianne Wieberdink

Thursday 29th of September 2022

Zit hier te watertanden 😲

Iris van Meer

Thursday 13th of October 2022

Mooie patronen he! Heb je er al eentje uitgekozen om te gaan maken?

Hennie Zijlstra

Wednesday 12th of January 2022

Hoihoi,

Iris ,heb me twee keer aangemeld voor de wekelijkse e-mail maar tot nu toe niet gelukt. Hoop dat het nu wel lukt met deze mail.

dank alvast.