Skip to Content

Heart Hook Home

Heart Hook Home

Heart Hook Home – Gratis haakpatronen

Heart Hook Home is de artiestennaam van Ashlea K., die schitterende haakpatronen ontwerpt. Eén van die haakpatronen is de Painted Canyon Cardigon, die ze uitgeschreven heeft voor alle maten, van een slaapzakje voor (te-vroeg/pas-)geboren baby, met vesten voor babies van 6 maanden tot 5XL voor volwassenen! Alle kindermaten zijn gratis hier op de website in het Nederlands te vinden, voor de volwassen maten verwijs ik je door naar de Ravelry Store van Heart Hook Home. Er staan nog meer vertalingen van haakpatronen voor kleding op deze website, een overzicht vind je hier.

Painted Canyon Cardigan

De vesten zijn gehaakt met twee simpele haaksteken: lossen en halfstokjes. Voor beiden vind je uitgebreide foto-tutorials hier op de site, dus zelfs de prille beginner kan met de vestjes aan de slag. In welke twinning is winning kleuren maak jij dit vest voor je (klein)kind? Deel je het op Instagram met @eenmooigebaar of op Facebook in mijn pagina óf mijn gezellig Facebookgroep, dan kan ik mee genieten!

Deze prachtige Painted Canyon Cardigan serie bestaat uit een slaapzakje voor de allerkleinsten, en wordt daarna opgevolgd door een hele serie vestjes. Ze worden allemaal op dezelfde manier gehaakt, maar je krijgt duidelijke uitleg over de maten. Vergeet niet om een proeflapje te maken voordat je kleding maakt, anders ben je nog niet verzekerd van dat het kledingstuk past.

Nederlandse vertalingen van haakpatronen

Ben je nog op zoek naar een haakpatroon maar kun je ‘m niet in het Nederlands vinden? Stuur me gerust een email, of een berichtje op Facebook of Instagram, dan kan ik je wellicht verder helpen. Ik vind vertalen heel leuk om te doen, maar heb wel altijd toestemming van de ontwerpster nodig voor ik aan de slag ga.

Delen is lief!