Morale Fiber is de artiestennaam van Regina Weiss en wat een artiest is ze! Ze haakt prachtige projecten, allemaal een beetje hippie-achtig, met veel mooie, vooral aardse kleuren. Heel erg gaaf! Haar website vind je hier, je vind haar hier op Facebook en op instagram kun je @morale_fiber of #moralefiber volgen.

Op deze site volgen op korte termijn 3 van haar projecten: de Lotus Mandala Duster, het Lotus Mandala Vest en de Elf Coat in de maten Small en Medium.

De patronen komen in eenvoudige versie op de site, maar zijn ook te koop op Ravelry in pdf-formaat. Ik werk aan de Nederlandse versie. Deze PDF’s staan vol van foto’s en dus zeker handig als je er met het geschreven patroon alleen niet goed uit komt. Door het patroon te kopen, stimuleer je bovendien Regina om mooie patronen te blijven ontwikkelen, en wie wil dat nou niet!! >> Klik hier om naar haar winkeltje op Ravelry te gaan.  <<


Lotus Mandala Duster

De Lotus Mandala Duster komt in twee maten: Small en Large. Je hebt er ongeveer 600 gram garen voor nodig, met 100 gram is 290 meter qua dikte.

Klik hier om naar het gratis Nederlandstalig patroon te gaan van de Mandala Duster!


Lotus Mandala Vest

Dit prachtige vest lijkt op de duster, maar dan ie is nét even anders. Het patroon op de foto is mouwloos, maar in het patroon vind je óók de beschrijving van de mouwen, mocht je dat willen.

>>> Klik hier voor de beschrijving van dit patroon. <<< 

En ten slotte het schitterende Elfen Jas patroon! In twee maten beschikbaar, de maat Large volgt nog…

> KLIK HIER OM NAAR DE MAAT SMALL VAN DE ELFEN JAS TE GAAN << 

> KLIK HIER OM NAAR DE MAAT MEDIUM VAN DE ELFEN JAS TE GAAN <<