Skip to Content

Speelgoed haakpatroon

Wat leuk dat je speelgoed gaat haken!

Op deze pagina vind je een overzicht van gratis, Nederlandstalige haakpatronen voor speelgoed. Van leuk gehaakt speelgoed, zoals een bal tot super leuke knuffels in vele soorten en maten. Ook voor de baby vind je hier veel haakpatronen zoals rammelaars en knuffeldoekjes. Kijk rustig rond!

  1. Auto
  2. Vingerpoppetje Bij
  3. Bal
  4. Knuffels
  5. Babyspeelgoed
  6. Rammelaar
  7. Stadsbus

1. Auto

Super schattig haakpatroon voor een speelgoed auto die je uit platte stukken maakt. Geen gedoe met veel magische ringen, gewoon lekker heen en weer haken. Het haakpatroon is ontworpen door Nepthyrion en gratis in het Nederlands beschikbaar: Haakpatroon auto

2. Vingerpoppetje Bij

Leuk haakpatroon van De Gehaakte Schat voor het maken van een vingerpoppetje in de vorm van een bij. Heel leuk voor kleine kinderen om mee te spelen, voor op een seizoenstafel of voor een imker als cadeautje! Klik hier voor het haakpatroon: Bij Vingerpoppetje

3. Bal

Heerlijke zachte bal, die erg geschikt is voor kleine handjes. De bal wordt vrij groot, waardoor ook de allerkleinste al snel lekker kunnen duwen en rollen ermee! Erg geschikt om restjes mee op te maken. Het haakpatroon vind je hier: Gehaakte Zachte Bal.

4. Knuffels

Op de website vind je vele soorten knuffels, zoveel zelfs dat we er een speciale pagina van hebben gemaakt. Dus of je nu een knuffel wilt haken van Jess Huff of dat je nu liever een klein knuffeltje haakt van NansyOops, je vindt ze op onze site. De speciale knuffel pagina vindt je hier.

5. Baby Speelgoed

En natuurlijk kun je ook veel soorten babyspeelgoed vinden op de website. Denk aan leuke rammelaars of knuffeldoekjes. Vivir Vintage heeft leuke setjes erop staan, ook super leuk als kraamkado. Maar ook Scandistyle Dolls met super leuke kleine knuffeltjes. Alles vind je ook op de thema pagina Alles voor de Baby.

6. Rammelaars

En wat is er nu leuker dan rammelaars haken. Vrolijke diertjes met een leuke geluidje, voor de allerkleinste handjes. En ook deze zijn leuk om te geven als kraamcadeautje. Je vindt een verzameling op de thema pagina rammelaar.

7. Stadsbus haakpatroon

Created by Doret heeft bij de Schrijf Challenge een super leuke stadsbus ontworpen die je hier gratis, of als handige advertentievrije PDF, kunt haken!


Speelgoed Haakpatronen