Skip to Content

Gratis Bij haakpatronen

Gratis Bij haakpatronen

Ben je op zoek naar een haakpatroon voor een bij? Op deze pagina vind je een mooi overzicht van diverse gratis Nederlandstalige haakpatronen voor het haken van een bij in verschillende formaten.

  1. Bambola Bij
  2. Bij – Attic24
  3. Kleine Olifant
  4. Poes-Bij

Bambola Bij

Bambola Bij haakpatroon van Pipizzuella Crochet om een schattige bungel bij te maken. Leuk als sleutelhanger of als klein schattig knuffeltje. In deze serie vind je ook een Schaap, Pauw en Eenhoorn.

Bijtje van Attic24

Dit hele kleine bij haakpatroon kun je leuk gebruiken als versiering op een krans, mandala, als broche of als versiering bij een boekenlegger. Veel haakplezier met dit leuke haakpatroon van Attic24!

Kleine Olifant

Een vreemde eend, of eigenlijk Olifant, in de bijt! Maar omdat dit olifantje een “bijenjurkje” en haarclipje heeft, dacht ik, ik zet haar er gewoon tussen! Het Kleine Olifantje is een haakpatroon van Stuffedamigurumi en wordt vooral erg schattig met Chenile garen. Veel haakplezier!

Poes-Bij

Van dezelfde auteur nog een gek diertje met Bijenlijf: een Poes-bij! Schattig, grappig poppetje, amigurumi in de vorm van een poes met een bijenlijf, of een bij met een poezenhoofd. Veel haakplezier met dit leuke haakpatroon van Stuffedamigurumi.

Bij bij haakpatronen horen natuurlijk ook bloemen! Kijk in het uitgebreide overzicht hieronder en zoek een leuke bloem uit om voor je bijtje te maken

Delen is lief!