Skip to Content

Coastal Crochet

Coastal Crochet

De briljante Eleonara van Coastal Crochet geeft mij toestemming om al haar gave haakprojecten te vertalen: de Seaside deken, de Changing Tides deken. De Seaside Deken bestaat uit 35 delen. De Changing Tides deken bestaat uit 12 delen. De Beachcombing deken en de Tropische Kust zijn de nieuwste aanwinsten! Naast deze grote projecten staat ook nog een schattig patroontje van een Mini Paasmandje online. Heel veel haakplezier met deze prachtige projecten!

Er bestaat ook een schitterende Coastal Crochet Patroonbundel in de webwinkel, voor als je liever via PDF leest!


Nieuwe Coastal Crochet haakpatronen

Zoek je de nieuwste Coastal Crochet haakpatronen? Kijk dan in de onderstaande lijst voor een overzicht:


Coastal Crochet Dekens

De grootste en in mijn optiek gaafste haakpatronen van deze Engelse haakontwerpster zijn toch wel haar dekens. Ze heeft twee strependekens en meerdere vierkante dekens. Wat haar uniek maakt is dat haar dekens bijna altijd verwijzen naar de kust, de zee, de duinen en het strand.

Coastal Crochet decoratie

Naast dekens heeft Coastal Crochet ook een aantal decoratie haakpatronen ontworpen waar Een Mooi Gebaar de Nederlandse vertalingen voor maakt. Onder andere de Coastal Onderzetters, het mini paasmandje en de Silhouette Granny Squares.

Coastal Crochet accessoires

De schitterende Rockpool Wrap is een omslagdoek, ontworpen door Coastal Crochet en met toestemming naar het Nederlands vertaald door Een Mooi Gebaar. Je vindt het haakpatroon in PDF formaat, zonder advertenties, in de Een Mooi Gebaar Winkel via onderstaande knop:

Een schitterende manier om je restjes op te maken, beter te leren haken of gewoon een hele kleurrijke accessoire te maken, is door één van beide sjaals van Coastal Crochet te maken. Voor de herfst haak je bijvoorbeeld deze mooi Paddenstoelwandeling Sjaal, die zowel als gratis haakpatroon als als advertentievrije PDF beschikbaar is.

Als het winter is, kies je misschien liever voor de Winter Wandeling Sjaal. Dat mag overigens ook gewoon omdat je hem mooier vindt hoor! 😉

Dit patroon is ook als gratis patroon én als advertentievrije PDF beschikbaar.

Alle Coastal Crochet Haakpatronen bij elkaar:


Deel over Coastal Crochet op Sociale Media:

Zoek je inspiratiefoto’s over deze projecten? Meld je aan voor de gezellige Een Mooi Gebaar Facebookgroepspagina 🙂

Delen is lief!

Arlene Lubbers

Sunday 24th of April 2022

Ik wil heel graag meedoen met deze CAL. Hoe kom ik aan het juiste acryl garen?

Iris van Meer

Tuesday 3rd of May 2022

Het juiste Acryl garen is in Nederland helaas niet makkelijk verkrijgbaar. Er is wel een speciaal pakket gemaakt bij Caros Atelier: bit.ly/CarosAtelier