Skip to Content

Herfst Haakpatronen

Herfst Haakpatronen

Haakpatronen voor de herfst, gratis beschikbaar in het Nederlands. Wat ga jij haken?

Haak bijvoorbeeld in de corner to corner techniek de prachtige Falling into Autumn van Hook to Hook, aanpasbaar in maat en kleur. Liever een deken in een andere techniek? Haak dan de Woodland van Attic24 of de Woodland Harmony van Insomnia Crochet in prachtige boskleuren.

Maak je liever iets kleiners? Kies dan voor leuke versiering in de vorm van een herfstslinger, kleine of grote pompoenen, een schattige herfstkabouter of spinnenweb onderzetters.

Herfst op je tafel Haakpatronen

Heel leuk om te haken. Deze kleine items als leuke decoratie op je tafel. Ontworpen door Irma Koopman en als gratis haakpatroon beschikbaar op de website. Voor het najaar zet je er een paar leuke kaarsen bij en je tafel is helemaal in najaars sferen.

Herfstslinger Haakpatroon

Dit gratis haakpatroon patroon is van Attic24. Prima te haken voor beginnende haaksters. Deze slinger kun je zo lang maken als je zelf wilt. Is hij niet leuk om je tafel of dressoir in leuke sferen te brengen voor het najaar.

Woodland Deken van Attic24 Haakpatroon

Liever een groter project en wil je een leuke najaarsdeken gaan haken, kies dan voor dit schitterende patroon van de woodland deken van Attic24. Geheel gratis haakpatroon en niet al te moeilijk, dus goed te doen voor de beginnende haaksters.

Falling into Autumn Haakpatroon

Dit kooppatroon is van Hook to Hook. Een mooi patroon in de corner2corner techniek. Duidelijke uitgelegd en beschreven. Mocht je deze techniek nog niet kennen, in onze club kun je een cursus volgen voor deze Corner2Corner Techniek.

En nog veel meer patronen!

Op de website vind je nog vele andere herfstpatronen! Kijk hieronder.

Liever een leuke deken haken!

Kies dan uit een van de vele deken patronen die op onze website te vinden zijn. Alle haaktechnieken komen aan bod. En heel veel van deze patronen zijn gratis en kunnen goed door beginnende haaksters gemaakt worden.

Delen is lief!