Skip to Content

Hook to Hook

Hook to Hook

Ben je toe aan een nieuw haakavontuur met de corner to corner haaktechniek? Dan ben je hier op de goede pagina! Op deze pagina vind je eerst een overzicht van de verschillende Hook to Hook corner to corner haakpatronen, met daarna per patroon uitgelegd wat de toffe kenmerken van het specifieke haakpatroon zijn.

All of these patterns are also available in English (UK + US terminology) on Ravelry.

Tangram Twist

Het allereerste Hook to Hook patroon dat we samen hebben uitgebracht was de Tangram Twist, die in twee kleurenvarianten beschikbaar is.

Het is een zeer uitgebreid haakpatroon met enorm veel foto’s geworden. De techniek gebruikt alleen lossen, stokjes en halve vasten, dus met veel foto’s en een beetje geduld kom je er vast uit

7 diamonds

Een ander prachtig haakpatroon is de 7 Diamonds van Hook to Hook. Door de eenvoud een zeer geschikt beginners patroon en óók heel leuk om met verloopgaren te haken.

Circus of Joy

Wat een vrolijkheid kan kleur toch brengen! Een ideale deken voor een kleurrijk mens, huis of project! Het is eventjes goed kijken, maar als je door hebt hoe het moet, kun je deze deken lachend maken. Je hebt nooit meer dan één bol garen aan je werk hangen. Ook ideaal, toch?

Delen is lief!

Lydia

Friday 21st of May 2021

Aan het begin van deze site staat linksbovenin een rood zwart wit grijze quilt.....die zou ik graag eens helemaal willen zien......misschien is het al een oude, maar er is geen patroon van nl.

Iris van Meer

Saturday 22nd of May 2021

Ik heb je een email gestuurd! Als het is welke ik denk dat het is, dan is daar nog geen patroon van, maar die kunnen we wel (binnen een maand of twee) maken voor je!

Lydia

Tuesday 4th of May 2021

Is er ook een oatroon van die rood wit zwart grijze.....linksboven op het plaatj

Iris van Meer

Friday 7th of May 2021

Nog niet Lydia! Zou je die wel graag willen?