Haakpatronen

Attic24 vertalingen

Lucy van Attic24 maakt allerlei schitterende ontwerpen. Ze is zo lief dat ik al haar patronen hier voor jullie in het Nederlands mag delen. Alle patronen hebben erg veel foto’s, wat ze ook voor beginners geschikt maakt! De prachtige kleuren en materialen die ze gebruikt zijn ook gewoon in Nederland verkrijgbaar, dus je kunt meteen aan de slag.

Cypress Textiles.net vertalingen

Cherry Heart vertalingen

Coastal Crochet

Cottontail & Whiskers

Heart Hook Home

Hook to Hook

Insomnia Crochet

Jess Huff

Alle Jess Huff patronen zijn beschermd met een wachtwoord. De wachtwoorden staan onderaan de nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Lukt het niet? Stuur me dan een berichtje op Facebook of Instagram.

Keep Calm and Crochet On UK

Morale Fiber

Wat een prachtige hippie-projecten maakt Morale Fiber! Echt unieke kleding en accessoires, om behoorlijk mee op te vallen. Haak bijvoorbeeld een hoedje, een warme muts, of diverse schitterende vesten. Vooral de Elfen Jas, in verschillende maten, is razend populair.

Pipizzuella Crochet

Yarn it Darn it

Yay for Yarn

Overige projecten

Naast de gratis haakpatronen van andere ontwerpsters, staan er ook een aantal eigen ontwerpen op deze website. Haak bijvoorbeeld een zeshoeken deken, een corner-to-corner deken, een mooi spiraal of een bloemendeek. Ook kun je tunisch leren haken met een prachtige mandala,