Skip to Content

Halloween

Halloween

De griezeligste tijd van het jaar is weer aangebroken! Ik heb een leuke lijst gemaakt van dingen die je kunt haken op het gebied van Halloween.

Halloweenkatje

Super schattig katje dat ontworpen is door Vivir Vintage. Je kunt het katje Halloween achtige kleuren geven (in de foto paars en oranje), of met klassiekere kleuren (zwarte muts bijvoorbeeld). Het katje is proefgehaakt door Ilse en door Alyssa. Alyssa maakte er een bijtring van, hoe snoezig! Het gratis haakpatroon voor het Halloweenkatje maak je eenvoudig en snel!

Klassieke Pompoen

Morale Fiber staat vooral bekend om al haar gave hippie elfjes festival kleding haakpatronen, maar ze ontwierp ook een mooie pompoen! Een ware eyecatcher voor je seizoenstafel of tussen wat kaarsjes op de salontafel, of als cadeautje voor de (kleuter)klas van je kind. Voor wie haak jij deze gave klassieke pompoen?

Candy Corn Muts

Ook van Morale Fiber is dit schattige Candy Corn babymutsje haakpatroon.

Heksenhoed Morale Fiber

Haak je liever een hoedje voor jezelf? Dat kan ook met dit leuke Morale Fiber patroon 🙂

Spinnenwebonderzetters

Wil je je seizoenstafel voor Halloween nog verder aankleden met haakpatronen? Haak dan eens deze leuke spinnenwebonderzetters!

Spinnenweb Onderzetters

Jess Huff Regina de Heks haakpatroon

Jess Huff maakt eigenlijk alleen dieren haakpatronen, maar heeft één uitzondering: Regina de Heks. Regina is een schattig heks haakpatroon.

Heb jij een keuze kunnen maken voor je volgende halloween haakpatroon? Wat zou je willen gaan haken? Laat het me weten op in de reacties onder dit bericht!