Skip to Content

Halloween

Halloween

De griezeligste tijd van het jaar is weer aangebroken!

Ik heb een leuke lijst gemaakt van dingen die je kunt haken op het gebied van Halloween. In deze lijst vind je uitsluitend gratis Halloween haakpatronen, Nederlandstalig, zonder afkortingen, duidelijk ook voor beginners.

Typisch voor Halloween zijn natuurlijk heks haakpatronen, pompoen haakpatronen en spin haakpatronen.

  1. Heks boekenlegger haken
  2. Regina de Heks haken
  3. Heksenhoed Morale Fiber
  4. Spinnenwebonderzetters haken
  5. Halloweenkatje haken
  6. Klassieke pompoen haken
  7. Candy Corn muts haken

1. Heks boekenlegger haken

Schitterende Heks Boekenlegger van Just Kimberley. Het eenvoudige haakpatroon vliegt als een bezemsteel van je haaknaald af, waardoor jij met Halloween meerdere mensen kunt verrassen met een klein cadeautje. Veel haakplezier met dit gratis, Nederlandse haakpatroon voor een Heks boekenlegger: Heks Boekenlegger Haken!

2. Regina de Heks haken

Prachtige heks pop van Jess Huff. Maak je Halloween griezelig én gezellig met deze lieve Regina de Heks. Het gratis haakpatroon is ontworpen door Jess Huff en vind je hier uiteraard op de website: Regina de heks haken.

3. Heksenhoed haken

Een prachtige heksenhoed voor jouw verkleedfeest, Halloweenparty, voor een festival, wat je maar wilt. Deze heksenhoed is ontworpen door Morale Fiber en is gratis verkrijgbaar, maar ook als handige advertentievrije PDF: Heksenhoed haakpatroon.

4. Spinnenweb onderzetters haken

Wat een leuke onderzetters zijn dit! Haak ze voor op je herfsttafel, je seizoenstafel, je kleuterklas, of een andere plek waar je een griezelige spinnenweb-touch wilt toevoegen. Het gratis haakpatroon vind je hier: Spinnenweb onderzetters haken.

5. Halloweenkatje Haken

Wat een lief klein kattenkopje is dit! Het Halloweenkatje van Vivir Vintage kun je maken als los poppetje, of als sleutelhanger, of als bijtring/rammelaar voor een baby. Je kunt het katje Halloween achtige kleuren geven (in de foto paars en oranje), of met klassiekere kleuren (zwarte muts bijvoorbeeld). Het katje is proefgehaakt door Ilse en door Alyssa. Het gratis Nederlandstalige haakpatroon vind je via deze link: Halloweenkatje Haken.

6. Pompoen haken

Morale Fiber staat vooral bekend om al haar gave hippie elfjes festival kleding haakpatronen, maar ze ontwierp ook een mooie pompoen! Een ware eyecatcher voor je seizoenstafel of tussen wat kaarsjes op de salontafel, of als cadeautje voor de (kleuter)klas van je kind. Voor wie haak jij deze gave klassieke pompoen?

7. Candy Corn muts

Ook van Morale Fiber is dit schattige Candy Corn babymutsje haakpatroon. Deze Candy Corn snoepjes worden in de Verenigde Staten veel gegeten rondom Halloween, en hebben die typische kleuren zoals in het mutsje. Gratis haakpatroon voor baby’s: Candy Corn Muts of als advertentievrije PDF: Candy Corn Babymuts


Heb jij een keuze kunnen maken voor je volgende halloween haakpatroon? Wat zou je willen gaan haken? Laat het me weten op in de reacties onder dit bericht!