Skip to Content

Bloemen

Zoek je een gaaf bloem haakpatroon? Dan ben je op deze juiste pagina. Op deze pagina vind je heel veel verschillende bloem haakpatronen, voor allerlei verschillende bloemen. Haak bijvoorbeeld een Bloem Kussen, een Tulpen kussen, allerlei type blaadjes, een Flower Power deken of een heleboel verschillende soorten bloemen voor op kransen, aan slingers en in dekens.

Heb je een vraag over één van deze haakpatronen? Stuur me gerust een email!

Op de hoogte blijven van nieuwe bloem haakpatronen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Blooming Flower Kussen Attic24 Gratis Haakpatroon

Dit super leuke kussen, ontworpen door Attic24, kun je natuurlijk haken in de kleuren die je wilt. Het patroon is zo ontworpen dat je het zo groot kunt maken als je wilt. Het patroon is hier met toestemming voor jullie naar het Nederlands vertaald. Alle andere patronen van Attic24 vind je hier. Veel haakplezier!

Tripple Layer Flower Gratis Haakpatroon van Attic24

Gratis Nederlandstalig haakpatroon voor een prachtige bloem in drie lagen, ontworpen door Attic24. Deze decoratieve bloem kan dienen als leuke decoratie op een hoed, jas of tas. Je kunt er natuurlijk ook een leuke broche van maken.

Happy Little Tree Deken van Cypress Textiles

De Happy Little Tree deken is een uitermate geschikt patroon voor beginners, ontworpen door Ramona van CypressTextiles. Het is onderdeel van de Relaxghan serie, waar nog 5 andere dekens onderdeel van uitmaken. Dit patroon is niet van mij, maar is mét toestemming speciaal voor u vertaald naar het Nederlands. Veel haakplezier!

En nog meer bloemen….

En er zijn nog veel meer gratis haakpatronen met bloemen te vinden op deze website. Kijk eens bij alle onderstaande patronen. Zit er misschien iets voor je tussen?

Marij Melis

Saturday 20th of March 2021

Geweldig al die leuke patronen ben er super blij mee