Skip to Content

Week 7

Ojee, helemaal vergeten te bloggen!

We hebben nog STEEDS geen gastouderopvang in huis gehad, omdat de papieren NOG STEEDS niet rond zijn. Een erg traaaag tragisch kastje-muur-verhaal dat ik jullie zal besparen, maar ik zit zo barstens vol goede ideeën voor de site, dat ik ervan baal dat ik ze nog niet kan uitvoeren!

Het voordeel van geen opvang, is wel dat ik super veel tijd met de kiddo’s heb….

Er is weer volop gespeeld, binnen en buiten!

Plannen 2020

Ik heb zoveeeeel plannen! Zo wil ik een garen-review stuk toevoegen, waarin ik beschrijf hoe bepaalde garens voor mij werken, welke ik fijn en minder fijn vind, of er bijvoorbeeld veel knopen in zitten en de verfbaden verschillen. Ik verzamel dan graag óók jullie reviews, zodat we een eerlijk overzicht krijgen, uiteraard met linkjes naar waar je de garens dan kunt kopen.

Ik wil óók een mozaiek haken tutorial maken! De beginselen, hoe je het doet, hoe je de patroontekeningen leest en natuurlijk een mooie verzameling patronen zodat je lekker meteen aan de slag kan.

Daarnaast wil ik het mochila tas idee verder oppakken. Er liggen al een paar mooie patronen klaar, maar het testen duurt steeds begrijpelijk lang, dus dat maakt het nog niet zo’n snel proces. Ik hoop in 2020 de eerste 3 mochila tas patronen te publiceren hier op de site.

Ook hoop ik de stekenuitleg nog verder uit te breiden met obscure steken 😉

Genoeg plannen dus!

Maar geen tijd. Want geen opvang. Dus dan is alle “werktijd” die er is, nodig voor het reageren op jullie vragen, voor het bijhouden van social media accounts en voor het vertalen van lopende projecten zoals de Dahlia CAL en de Groovyghan.

En de werktijd ging vrijdag óók nog eens op aan bloeddoneren! Maar dat is vét belangrijk, dus dat mag wel een beetje werktijd kosten…

 

Tot volgende week!

 

 

Haakinspiratie én 15% korting

Mis nooit meer een haakpatroon! Eens per week ontvang je een prikkelende email met de gaafste haakpatronen.

Voer je email adres in en krijg een 15% kortingsbon voor de hele website in je inbox als welkomstcadeau!