Een 3stokjescluster is een manier van 3 stokjes in dezelfde steek haken, waarbij je geen steken meerdert. In onderstaand voorbeeld is eerst gestart met een begin3stokjescluster, daarna volgt een hele toer 3stokjesclusters nintendo switch spiele downloaden kostenlos.

Je ziet hieronder een halve toer met 3stokjesclusters met steeds 2 lossen ertussen. Ik ga je nu stap voor stap laten zien hoe je zo’n 3stokjescluster maakt Download ringdroid for free.

Sla de draad om de naald en steek door de aangegeven steek brettspielwelt herunterladen. Haal een lusje op. Je hebt nu 3 lusjes op de naald.

Sla de draad om en haal door twee lusjes heen word herunterladen uni köln.

Sla de draad om de naald en steek weer door dezelfde steek heen en haal een lusje op de sims 3 download for free nederlands.

Sla de draad om en haal door twee lusjes heen Download books for tablet.

Sla de draad om en steek de naald weer door dezelfde steek en haal een lusje op gadgets windows 10 downloaden.

Sla de draad om en haal door twee lusjes heen microsoft office powerpoint for free. Je hebt nu nog 4 lusjes op de naald. Eén lusje is nog van je vorige steek en 3 lusjes zijn van de “onafgemaakte stokjes” van dit cluster Download adac route planner for free.

Sla de draad om en haal door alle vier de lusjes tegelijkertijd heen harry potter pc game. Je 3stokjescluster is nu klaar.