Skip to Content

Een Mooi Gebaar CAL – Deel 6

Een Mooi Gebaar CAL – Deel 6
Op 1 januari start de Een Mooi Gebaar CAL en ik heb er zo’n zin in!! Achter de schermen wordt heel hard gewerkt om de eerste maanden blokjes klaar te zetten, zodat we vrolijk en kleurrijk het nieuwe jaar kunnen starten met z’n allen.
In een eerder deel vertelde ik al iets over Thea en haar kleurkeuze. De kleurkeuze van Bernette is ook bekend en is weer helemaal anders! Echt leuk om te zien wat voor effect dat heeft.

Bernette werkt met Yarn and Colours, net als het voorbeelddeken van mij. Over mijn kleurkeuze lees je hier meer, en ook die van Thea is beschreven.

De vierkantjes worden aan elkaar gehaakt met Shark Grey (96) en gemaakt met de volgende kleuren: Cream (2), Vanilla (10), Mustard (15), Brunet (27), Soft Grey (95), Graphite (98) en Anthracite (99).

Bernette buigt zich in ieder geval over februari en het resultaat mag er zijn! In de foto’s alvast een voorproefje…

Gaaf hè?

Weet jij jouw kleuren al? Laat het me weten op de Facebookpagina!

Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Mijn verhaal, over hoe ik van onhandige knutselaar toch nog creatieve ondernemer ben geworden, lees je hier: Mijn Verhaal

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina

Delen is lief!

Fransien

Wednesday 13th of December 2017

Geweldig