Week 16 – 2020

Sjonge wat een heerlijke week was het weer! Ik haak zelf verder aan de diagonale huisjes, aan de Go your own way deken en aan een granietsteekomslagdoek.

Ik heb een grote aanpassing gedaan aan vele links op de website. Als het goed is merken jullie er niets van, maar in alle links zijn de stukjes /haakpatronen/  en /haakencyclopedie/ weggehaald. Het was eerst /haakencyclopedie/haaksteken/losse bijvoorbeeld, en dat is nu /haaksteken/losse. Korter, duidelijker, fijner! Als het goed is, heeft niemand daar last van, maar mocht je een gebroken link tegenkomen, dan hoor ik dat graag!


Daarnaast heb ik een tutorial vertaald over het recyclen van garen uit truien: 

Ook kwam er een tutorial online voor een leuke lenteslinger van Attic24

Ook vertaalde ik een toevoeging aan het Lotus Duster Vest van Morale Fiber, waardoor je nu een capuchon kunt haken. Let op, dat is NIET een toevoeging als je het vest al af hebt, maar wél een hele leuke reden om het vest nog een keer te haken 😉


De komende week werk ik verder aan de huisjesdeken en Go Your Own Way, beiden patronen van Hook to Hook. Ook probeer ik nóg meer structuur in de site te krijgen, door overzichtpagina’s te maken waar álleen de dekens, of álleen de decoraties op staan. Niet zo eenvoudig nog, maar het komt goed! Hoe groter de site wordt, hoe belangrijker overzicht ook wordt en laat ik daar nu net niet zo’n kei in zijn….

Tot volgende week!

3 reacties op “Week 16 – 2020”

 1. Karin Kuijsten

  Goede avond,

  Sinds je de site vernieuwd hebt, zijn er foto’s weg bij de Dune deken. De hoofd pagina is goed maar bij de Seashell link geen foto’s en bij de Dune deken de rand maar 1 foto.

  Alle complementen voor de mooie site en heerlijk om kijken en vooral om te maken!

  Groetjes, Karin

  1. Iris van Meer

   Hallo Karin, bedankt voor het melden! Doen de foto’s het nu wel weer? Met warme groet, Iris

 2. Karin Kuijsten

  Goede morgen Iris,

  Ja, de foto’s staan er weer, bedankt!
  Een hele fijne dag, Karin

Reacties zijn uitgeschakeld.