Skip to Content

Week 14 – 2020

Wat zijn het gekke tijden, door de corona crisis. Misschien kijken we hier over jaren op terug als het begin van een heftige tijd, misschien zitten we er nu al midden in, misschien, héél misschien, is het ergste al bijna voorbij. We weten het niet.

Wat ik wél weet is dat ik lekker veel aan het haken ben en zo veel als mogelijk aan het werk, om jullie allemaal te ondersteunen! Er komen erg veel nieuwe volgers, nieuwsbrieflezers en haaksters bij in deze periode. Mensen grijpen toch terug op de dingen die ze kennen, op dingen die ontspannen, op dingen die ze hun ouders vroeger ook zagen doen.

Haken is daar ideaal geschikt voor: je hebt vrij eenvoudig alle materialen in huis gehaald, je bent niet afhankelijk van het weer of van de ruimte, je kunt het in je eentje doen, er is ongelofelijk veel te leren en ontdekken op handwerkgebied en je kunt als je ene project af is, vrij moeiteloos verder met het volgende.

Veel mensen grijpen deze periode ook aan om allerlei on-affe-projecten af te maken. Die worden ook wel Work-in-Progress genoemd, WIPs! Heb jij ook een WIP liggen die je in deze periode af gaat maken?

Je kunt natuurlijk ook nieuwe dingen starten, zoals dit schattige Sameko Design Wolkenkindje…

….de vertaling van Hoop het Wolkenkindje vind je hier.

 

Of wat dacht je van dit super lieve beertje?

Het is een Ziekenhuisbeertje, ook al zo’n liefie!

Het patroon voor het ziekenhuisbeertje vind je hier. 

 

Ik ben ook nog erg druk met de Hook to Hook patronen….

Dit is de Tangram Twist, die is bijna klaar….

Dit wordt een kooppatroon, voor €7,50 kun je ‘m kopen, ik hoop begin volgende week!

Er komen pakketten van dit patroon bij Caro’s Atelier.

De tweede en derde deken van Hook to Hook zijn ook in de maak! Super leuk allemaal…

 

Ik wens jullie een SUPER fijn weekend. Ik ga aan de slag met de Hook to Hook patronen én met een “Alles wat je ooit wilde weten over Amigurumi” pagina. Die komt ook ooit 😉

Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina