Skip to Content

Review: Striping Roma Omslagdoek

Review: Striping Roma Omslagdoek

Review: Striping Roma Omslagdoek

Via Caro’s Atelier kreeg ik een pakket opgestuurd om te reviewen. Het pakket is voor de Striping Roma omslagdoek, een omslagdoek gehaakt in de granietsteek, in een nieuwe kleurencombinatie, met Scheepjes Roma. Het pakket is slechts €14, bestaat in meerdere kleurencombinaties en zéér geschikt voor beginners. Op deze pagina vertel ik jullie er alles over!

Materialen

De omslagdoek wordt gehaakt in vier kleuren Scheepjes Roma. Roma is een goedkoop 100% acryl garen, beschikbaar in vele verschillende kleuren. Het komt in bollen van 50 gram/133 meter en de aanbevolen haaknaald is normaliter 3 a 3.5 mm. Voor de granietsteek wordt altijd een grotere haaknaald gebruikt, om het resultaat soepel te laten vallen. Het is wasbaar op 30 graden.

De gebruikte materialen zijn:

Scheepjes Roma 1414 (Donkergroen) x 2
Scheepjes Roma 1662 (Donkerrood) x 3
Scheepjes Roma 1668 (Pastelrood) x 3
Scheepjes Roma 1670 (Oudgroen) x 2

Haaknaald 5 mm

Stopnaald en schaar

Mijn ervaring

Door de super snelle levertijden van Caros Atelier was het pakket zo binnen. Altijd leuk om dat stickertje te verbreken waaronder de bollen verstopt zitten! Als je dit pakket koopt bij Caro’s Atelier, krijg je er ook een flyer met het patroon bij, handig he! Daarnaast krijg je een downloadlink, zodat je, ook als je de flyer kwijt bent, nog fijn het patroon kunt haken.

Ik vond het een super leuk patroon om te haken. Het is de granietsteek, alleen vasten en lossen, dus het haakt heerlijk snel weg. Ik heb de omslagdoek binnen een week gehaakt. Heerlijk praktisch patroon voor bij de televisie, of als je op je (klein)kinderen moet letten tijdens het haken, of voor in de auto, of voor in de trein, of uhm… Leuk gewoon! De strepen van verschillende diktes zorgen er ook weer voor dat het afwisselend genoeg blijft om je niet te vervelen! En doordat je van alle restjes de franjes maakt, is het ook nog een no-waste-project, daar hou ik van!

Klik hier om het pakket te kopen!

Delen is lief!