Skip to Content

Review: Persian Tiles Blanket

Review: Persian Tiles Blanket

Voor een vriendinnetje maakte ik in de periode januari 2017 tot mei 2017 de Persian Tiles Blanket. De Nederlandse vertaling van dit patroon is verkrijgbaar via de Wolkast. Via die site kun je tevens een pakket garen bestellen. Het patroon wordt overigens per post verzonden, dus je moet iets meer geduld hebben dan met een downloadbaar patroon. De service is verder wel gewoon snel en prima!

Ik koos ervoor om de deken met Phildar Coton 4 te maken in plaats van met het aanbevolen garen. Ik gebruikte de kleuren Naval, Craie, Canard, Turqoise, Griotte, Tournasol en Girafe.

De deken bestaat uit 16 achthoeken, 9 vierkanten, 4 kleine hoekjes en 12 grote hoeken. Het was een gaaf project om te maken, dat ook niet ging vervelen. De rand bestaat uit een soort granny patroon. Ik kan dit project zeker aanraden om te maken!

Veel haakplezier!

PS: Heb je toch liever een gratis patroon? Kijk dan eens op deze pagina voor een overzicht van alle dekens!

Delen is lief!

Wendy

Saturday 14th of October 2017

Hallo, een brutale vraag maar heeft u de Nederlandse vertaling nog ? Ik zit hier met het pakket in huis en er insnoer aan de Nederlandse vertaling te komen. Overal uitverkocht. Zou u er misschien foto’s van kunnen maken en die willen verzenden? Natuurlijk zou ik hiervoor willen betalen.

Iris van Meer

Friday 20th of October 2017

Hallo Wendy, is het inmiddels gelukt om het patroon te bemachtigen?