Skip to Content

Caro’s Atelier

Caro’s Atelier is een handwerkwinkel, opgericht door Caroline. De stenen winkel bevindt zich in Almere, maar de online webwinkel is minstens net zo leuk om in rond te snuffelen! Caro’s Atelier bestaat 5 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een bekende naam onder haaksters.

De winkel verkoopt garens, waaronder: ByClaire, DMC, Drops Design, Durable, Hoooked, Katia, Katia Concept, Lana Grossa, Lang Yarns, Lopi, Phildar, Pingouin, Regia, Rowan, Schachenmayr, Scheepjes, Stylecraft en WoolAddicts.

Daarnaast kun je ook boeken en tijdschriften vinden bij Caro’s Atelier.


Nieuw:

Caros Adventskalender:

Caro’s Adventskalender is er weer! Een adventkalender helemaal in het teken van haken.

Tel samen met ons af naar Kerstavond. Verwen uzelf met verrassende projecten en diverse leuke cadeautjes met ons adventspakket. Een van de projecten is een groter project dat gedurende de hele adventsperiode loopt!

We gaan dit jaar verder met de aankleding van de kersttafel, met een project dat ook in delen te maken is 😉 U zult, afhankelijk van de eigen snelheid, zo’n 45-60 minuten per dag haken.

De patronen (of delen daarvan) komen vanaf 1 december dagelijks per mail naar u toe.

Bestel deze Adventskalender apart van uw overige artikelen. De adventkalender wordt in de laatste week van november verzonden.


Caros Kerst CAL

Voororder: de pakketten worden begin oktober verzonden.

Doe mee met de eerste eigen CAL van Caro’s Atelier. We gaan samen haken aan een prachtige kerstdeken die het hele jaar kan blijven liggen!

De deken wordt ca. 110 x 140 cm en wordt gehaakt met Scheepjes Softfun, een combinatie van katoen met acryl.

De CAL gaat op 14 oktober a.s. van start en loopt gedurende 8 weken. Zo is de deken mooi op tijd klaar om tijdens de gehele kerstperiode van de deken te kunnen genieten.

Op 7 oktober ontvangt u via de mail een tips & tricks bestand, waarin we ook een proeflapje beschrijven om de juiste maat haaknaald te bepalen.

De komende weken zullen we regelmatig een sneak peek plaatsen en uiteindelijk vooraf de gehele deken laten zien.

Deze CAL is verkrijgbaar in een 4-tal kleurstellingen. De foto’s geven een sfeerbeeld van de kleuren in het pakket:

  • Warme kerst
  • Vrolijke kerst
  • Winterse kerst
  • Warm roze kerst

Het is ook mogelijk om voor alleen het patroon te kiezen. U ontvangt dan vanaf 14 oktober elke week een deel van het patroon in uw mailbox om ze gezellig met deze CAL mee te doen met eigen garen. In het tips & tricks bestand dat op 7 oktober beschikbaar komt, staat een overzicht van de benodigde garens.

Verder nodig:

  • Haaknaald 3,5 of 4 mm (afhankelijk van eigen stijl van haken)