CAL – #40

In de kleurencombinatie van Bernette is prima te zien dat het een bloem is, in de kleurencombinatie van Iris (helemaal onderaan deze pagina) is dat moeilijker te zien. Welke kleurencombinatie kies jij?


Toer 1

Magische ring met daarin: 4 lossen, (stokje, 1 losse) x 7. Halve vaste in derde beginlosse en wissel daarbij van kleur.

Toer 2

6 lossen, (stokje in volgende stokje, 3 lossen) rondom. Halve vaste in derde beginlosse.

Toer 3

3 lossen, 2 stokjes in dezelfde steek, *2 lossen, vaste in volgende stokje, 2 lossen, 3 stokjes in volgende stokje. Herhaal vanaf * rondom. Eindig met 2 lossen en een halve vaste in de derde beginlosse.

Toer 4

3 lossen, 2 stokjes in dezelfde steek. *Halve vaste in volgende stokje, 3 stokjes in volgende stokje. 2 lossen, vaste in volgende vaste, 2 lossen, 3 stokjes in volgende stokje.  Herhaal vanaf * rondom. Halve vaste in derde beginlosse. Hecht af.

Toer 5

Hecht aan met nieuwe kleur in een vaste met 3 lossen of een staand-stokje6, 2 stokjes in dezelfde vaste. *1 losse, 1 stokje in volgende stokje, 1 losse, (stokje, 2 lossen, stokje) in halve vaste. 1 losse, stokje in laatste stokje. 1 losse, 3 stokjes in vaste. Herhaal vanaf * rondom. Halve vaste in derde beginlosse.

Toer 6

3 lossen, stokje in volgende twee steken, *stokje in 1-lossenruimte, stokje in stokje, stokje in 1-lossenruimte, stokje in stokje, (stokje, 2 lossen, stokje) in hoek. Stokje in stokje, stokje in lossenruimte, stokje in stokje, stokje in lossenruimte, 3 stokjes. Herhaal vanaf * rondom. Halve vaste in derde beginlosse en hecht af.

Deel je resultaat op social media met #eenmooigebaar!

Iris haakte deze granny in Blue Lake en Turqoise.

Volg mij voor meer gave haakpatronen!

1 reactie op “CAL – #40”

Reacties zijn uitgeschakeld.

Exit mobile version