Skip to Content

Week 5 – 2020

Week 5 – 2020

Bloggen! Heerlijk!

Deze blog is helemaal geschreven vanaf mijn mobieltje, in de trein, onderweg naar Ede. Daar ga ik lekker de hele vrijdag wandelen, van Ede naar Arnhem. Het is daardoor wel een wat minder georganiseerd verhaaltje geworden…

Wolvoorraad

Deze week heb ik niet veel kunnen haken. Ik heb wel iets anders gedaan wat zeer, zeer nuttig was voor het haken! Mijn wolvoorraad was namelijk één grote bende. Ik had nooit een systeem in gedachte, en stopte altijd gewoon maar de bolletjes van een project weg in een kratje, doos of tas, net wat voor handen was.

Deze week heb ik daar verandering in gebracht. Nu is er een speciale verdeling voor katoen, Merinowol, glimdraadjes, hele dunne draad (haaknaald 1mm), pluisdraadjes, alpaca wol en acryl bollen. En natuurlijk ook nog een bakje met garens die niet goed te categoriseren zijn. Wat een klus! Heel tevreden over het resultaat, daar kan ik echt plezier van hebben, maar dat proces….

Boeken lezen

Ik ben het boek Outlander aan t luisteren en City of Bones aan t lezen. Ik lees graag in het Engels. Dat begon ooit toen er nog zeer weinig Nederlandse boeken voor de e-reader beschikbaar waren 10 jaar geleden ofzo, maar is sindsdien zo gebleven.

Sport

In de eeuwige strijd om een fitter lijf, hebben we deze week de hometrainer fiets van m’n ouders geleend. Ik krijg de snoertjes alleen niet goed aangesloten en ben binnen een kwartiertje fietsen al helemaal kapot. Stom! Zwemmen gaat gelukkig wel heel goed deze week, ik zwem 1km binnen een half uurtje en vind het nog leuk ook! Ook wandelen gaat weer goed, dat blijf ik heerlijk vinden om te doen.

Tot slot

Er is een like en win actie op de Facebook-pagina waar je nog aan mee kunt doen! Morgen trek ik daar de winnaar voor.

Het is een steekmarkeerdersetje van Studio Woord & Draad, waarmee je kunt onthouden welke haaknaald je voor en bepaald project gebruikt. Heel handig als je aan meerdere dingen tegelijkertijd werkt!

Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Mijn verhaal, over hoe ik van onhandige knutselaar toch nog creatieve ondernemer ben geworden, lees je hier: Mijn Verhaal

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina

Delen is lief!