Skip to Content

CAL – #115

CAL – #115

woensdag 25 april 2018 – #115

Andrea is onderdeel van de Vibrant Vintage CAL. Veel haakplezier!


Start elke nieuwe kleur met een staande steek

Toer 1

Haak 3 lossen (telt als eerste stokje) en 15 stokjes in een magische ring, sluit de toer met een halve vaste en het 1e stokje en hecht af.

Toer 2

16x (1 stokje, 2 lossen), sluit de toer met een halve vaste in het 1e stokje.

Toer 3

Halve vaste in lossenruimte, 1 losse (telt niet mee), 3 vasten in elke lossenruimte rondom, sluit de toer met een halve vaste in de eerste vaste en hecht af. (=48 vasten).

Toer 4

Start met 1 vaste in de 2e vaste van toer 3, (3 lossen, 2 steken overslaan, 1 vaste in volgende steek) 15x, 3 lossen, sluit de toer met een halve vaste in de eerste vaste.

Toer 5

Halve vaste in de eerste losse van de lossenruimte, 1 losse (telt niet mee) vaste in dezelfde lossenruimte, (4 lossen, vaste in volgende lossenruimte) 15x, 4 lossen, halve vaste in de eerste vaste om de toer te sluiten.

Toer 6

Halve vaste in eerst 2 lossen van lossenruimte, vaste in dezelfde lossenruimte, *(4 lossen, vaste in de volgende lossenruimte) 3x, 6 lossen, vaste in volgende lossenruimte*, herhaal van * tot * 3x, in de laatste herhaling de vaste overslaan, halve vaste in 1e vaste om de toer te sluiten.

Toer 7

1 halve vaste in lossenruimte, 1 losse (telt niet mee), *3x (4 vasten in lossenruimte), (3 vasten, 2 lossen, 3 vasten) in de hoek*, herhaal * tot * 3x, halve vaste in de eerste vaste om de toer te sluiten en hecht af.

Iris haakte dit vierkant in de kleur Opaline Glass

Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina

jngeertsema

Thursday 26th of April 2018

Spannend elke dag een nieuw blokje. Dan komt de beslissing wil ik dezelfde kleuren of kies ik iets anders.

Iris van Meer

Thursday 26th of April 2018

Tja, dat maakt het juist leuk he! Waar ga je voor kiezen? En ga je meedoen? Wat leuk! Hoe heb je me gevonden, als ik het vragen mag? Groetjes, Iris

Comments are closed.