Skip to Content

CAL – #355

Een Mooi Gebaar CAL – #355 – 21 december

De kortste dag van het jaar is het vandaag. Ik vind dat altijd een heel fijn gevoel, dat de dagen weer langzaam langer gaan worden, zo vlak voor de kerst 🙂

Toer 1

Magische ring, 4 lossen. *Stokje, 1 losse. Herhaal vanaf * 10 keer. Halve vaste in derde beginlosse om toer te sluiten. Hecht af.

Toer 2 

Hecht nieuwe kleur aan met een staand-stokje in een willekeurige stokje. *2 lossen, stokje in volgende stokje. Herhaal vanaf * rondom. 2 lossen, halve vaste in staand-stokje. Hecht af.

Toer 3

Hecht nieuwe kleur aan met een staand-stokje in een willekeurige lossenruimte. 2 stokjes in dezelfde lossenruimte. *1 losse, 3 stokjes in volgende ruimte. Herhaal vanaf * rondom. Sluit de toer met 1 losse en een halve vaste in het staand-stokje.

Toer 4

Halve vaste terug in lossenruimte. 1 losse, vaste in dezelfde ruimte. *6 lossen, vaste in volgende lossenruimte. Herhaal vanaf * rondom. Eindig met 6 lossen en een halve vaste in de eerste vaste. Hecht af.

Toer 5

Hecht nieuwe kleur aan met een staande-vaste in een willekeurige lossenruimte. 2 vasten in dezelfde lossenruimte. *3 vasten en 2 halfstokjes in de volgende lossenruimte, (2 stokjes, dubbelstokje, 2 lossen, dubbelstokje, 2 stokjes) in de volgende lossenruimte, 2 halfstokjes en 3 vasten in de volgende lossenruimte. Herhaal vanaf * rondom. Eindig met 2 halfstokjes in de eerste ruimte.

 

 

Haakinspiratie én 15% korting

Mis nooit meer een haakpatroon! Eens per week ontvang je een prikkelende email met de gaafste haakpatronen.

Voer je email adres in en krijg een 15% kortingsbon voor de hele website in je inbox als welkomstcadeau!