Wat lijkt het me gaaf om een jaar lang elke dag iets te haken en daar ook elke dag een blogje van te maken, zodat andere mensen óók elke dag iets kleins kunnen haken herunterladen. Er bestaan natuurlijk emotiedekens of temperatuurdekens daarvoor. Bij een emotiedeken wijs je van te voren kleuren toe aan emoties en aan het eind van de dag haak je dan van de overheersende emotie van die dag een toer of een granny tot je na een jaar één grote deken hebt of meerdere kleine projecten herunterladen. Bij een temperatuurdeken volg je het weerbericht en haak je een granny of toer van die minimale of maximale temperatuur van die dag.

Voorbeeld temperatuurdeken

Beide opties lijken me echter vrij saai ometv herunterladen. Ik wil een uitdaging waarbij ik nieuwe dingen kan leren en veel kan spelen met kleur. Om ervoor te zorgen dat dit project een succes wordt, begin ik nu alvast met kleurselectie en met het uittesten van patronen ps2 games. Ik hoop dat mensen zullen aanhaken bij het maken van de diverse grannies! Dit project heb ik daarom de “Een Mooi Gebaar CAL” gedoopt. CAL is de afkorting van Crochet-Along en betekent dat veel verschillende mensen tegelijkertijd hetzelfde maken, met al dan niet hun eigen creatieve draai eraan Download apex legends for free. Het leuke van een Crochet-Along project vind ik altijd de community die erdoor ontstaat en de prachtige kleurencombinaties die mensen weten te verzinnen herunterladen.

Een deel van de 365 patronen komt bij Yarnutopia vandaan, een Engelstalige website van een vrouw die in 2015 YouTube-videos maakte van 365 verschillende grannies with which app you can download instagram profile pictures. Ik heb heel veel respect voor haar project en raad je dan ook zeker aan om eens een kijkje op haar website te nemen. Ik heb haar toestemming om een deel van de patronen te vertalen naar het Nederlands job simulator for free. Ze hebben aardig wat aanpassingen nodig, omdat haar grannies lang niet allemaal even groot zijn. Er komen vanzelfsprekend ook grannies van andere bronnen in de deken download youtube videos for free mac. Weet jij een granny die er écht in moet, stuur me dan een mailtje via het contactformulier :)

Afbeeldingsresultaat voor purple blue

Ik ben de afgelopen weken vooral aan het dromen over de kleurencombinaties nintendo switch spiele downloaden kostenlos. Het materiaal wordt waarschijnlijk Drops Baby Merino. Dit is vrij fijn garen, waardoor de gewenste afmeting van ongeveer 6 tot 8 centimeter per granny gehaald kan worden. Op 8 juli ga ik naar de uitverkoop van Wolplein.nl in Zaltbommel, om daar eens bolletjes bij elkaar te leggen om te kijken wat voor deken het gaat worden. Meer informatie over het gekozen materiaal volgt snel.

Een inspiratievoorbeeld van Pinterest

Ik heb ontzettend veel zin in dit project en zal in de aanloop naar 1 januari regelmatig wat posten. Als je goede ideeën hebt, me mee wilt helpen, of iets anders over het project te zeggen hebt, doe dat dan hier in de comments, of stuur me een berichtje op Facebook.