Skip to Content

6 december

6 december

Sneeuwvlok F – 6 december

Wat een schatje haken we vandaag samen. Een hele eenvoudige, zodat je eventueel wat verloren sneeuwvlokjes in kunt halen, of er een heleboel van kunt maken, omdat ze zo leuk zijn. De sneeuwvlok van vandaag bestaat maar uit twee toeren en je zult ‘m moeten blokken om van z’n uiterlijk te kunnen genieten. De algemene informatie én alle links naar de andere sneeuwvlokjes, vind je via deze link. 


Stekenuitleg

  • Lossesla de draad om en haal door de lus op de haaknaald heen.
  • Halve vaste: steek de haaknaald in de aangegeven steek/ruimte, sla de draad om en haal een lusje op en meteen door de lus op de haaknaald heen.
  • Vastesteek de haaknaald in de aangegeven steek/ruimte, sla de draad om en haal een lusje op. Je hebt nu 2 lusjes op de haaknaald. Sla de draad om en haal door beide lusjes.
  • Stokje: Sla de draad om en steek de haaknaald in de aangegeven steek/ruimte. Sla de draad om en haal een lusje op. Je hebt nu 3 lusjes op de haaknaald. Sla de draad om en haal door 2 lusjes. Je hebt nu 2 lusjes op de haaknaald. Sla de draad om en haal door beide lusjes.

Haakpatroon Sneeuwvlok – 6 december – Let it Snow CAL

Toer 1: magische ring, 2 lossen, 15 stokjes in de ring. Halve vaste in tweede beginlosse om toer te sluiten. [16 stokjes]
Toer 2: halve vaste tussen 2 lossen en stokje in. *28 lossen, halve vaste tussen deze en volgende stokje, 14 lossen, halve vaste tussen deze en volgende stokje. Herhaal rondom. Halve vaste in eerste halve vaste.

Een Mooi Gebaar || Belangrijke links:

Instagram: @eenmooigebaar
Facebook
Website
Email
YouTube
Ravelry

Sneeuwvlok haken: Links naar de individuele onderdelen

Saskia

Sunday 6th of December 2020

De dag begonnen met een kop koffie en een sterretje haken voor de daglichtlamp. #antidepressiva XL. Fijne zondag 😘