Skip to Content

Top 10 Populairste haakpatronen Juni 2024

Top 10 Populairste haakpatronen Juni 2024

Wederom een leuke Top 10 van de maand juni! Wat een ontzettend leuke reacties kwamen er op de populairste haakpatronen van april en de populairste haakpatronen van mei! Heel leuk om te zien dat jullie zo’n overzicht waarderen. Daarom in de herhaling: maar dan voor de maand juni 2024!

Dit lijstje is gebaseerd op de zichtbare statistieken van de website. Sommige mensen browsen anoniem of hebben adblockers aanstaan en worden dan niet meegenomen in alle statistieken, dus het kan misschien nét niet kloppen, maar dat mag de pret niet drukken, toch?


Top 10 populairste haakpatronen – Juni 2024

1. Bos Wonderen Deken

Super leuke gloednieuwe CAL van Coastal Crochet voor het maken van een prachtige Bos deken. De eerste delen staan online, blijven online, dus je kunt nog lekker aanhaken. Vind je het te warm voor een deken nu? Sla het patroon dan op voor de herfst!

2. Laurence de Leeuw

De knuffels van Jess Huff zijn onverminderd populair. Haak een toffe leeuw of kies uit één van de andere 30+ dieren!

3. Regenbooggordijn

Nieuw op de site van een trouwe volgster. Vind ik zo leuk he, als jullie bijdragen aan Een Mooi Gebaar!! Haak dit prachtige Regenbooggordijntje, of maak ‘m in effen wit voor een klassieker effect


Haakpatronen voor restjes

Eigenlijk niet echt een haakpatroon, maar toch héél hoog in de meest bekekeken pagina’s van juni: haakpatronen voor restjes! Leuk om te maken, duurzaam, goedkoop: je vindt ze op deze pagina.


4. Flora Granny Square

Prachtige granny square met een bloem in het midden van Attic24. Je kunt de Flora bloem ook los haken als versiering. Heerlijk om in de hitte een stapeltje te maken en in de herfst aan elkaar te knutselen!

5. Diamant Vest

Prachtig vest, in veel maten beschikbaar, van Yay for Yarn. Heerlijk zomers, eenvoudig met de filet haken techniek. Geschikt voor beginners ook.

6. Babyslofjes

Haak schattige babyslofjes naar een patroon van Kristel. Deze slofjes zijn zo leuk als kraamcadeautje!

7. Orla Love Tas

Te warm voor projecten op schoot? Maak dan een stapeltje Orla Love Granny Squares en zet ze aan elkaar tot vrolijke tas.

8. Kat Haakpatroon

Haak een leuke kat knuffel met dit haakpatroon van Jess Huff. De kat kun je in allerlei verschillende kleuren haken, met streepjes of vlekjes of zonder, zodat je ook jouw lieve Poekie na kunt maken.

9. Draak haakpatroon

Mét of zonder vlammen, deze Draak steelt de show! Jess Huff ontwierp ‘m en dat betekent een goed te volgen haakpatroon, zonder afkortingen, met eenvoudig stekengebruik. Veel haakplezier!

10. Vlaggetjes haken

Heb je restjes over? Maak vrolijke vlaggetjes en versier elk (tuin)feest op een duurzame, plasticvrije manier!


Volg mij op Social Media voor nog meer leuke haakpatronen:


Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Mijn verhaal, over hoe ik van onhandige knutselaar toch nog creatieve ondernemer ben geworden, lees je hier: Mijn Verhaal

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina

Delen is lief!