Skip to Content

10 populairste haakpatronen april 2024

10 populairste haakpatronen april 2024

Het was gigantisch druk op de website in april 2024, iedereen was heerlijk aan het haken. Een klein overzichtje van de 10 populairste haakpatronen lijkt me daarom op z’n plek!

Je kunt merken dat het warmer wordt: er staat maar één deken in de top 10! Daarnaast hebben we haakpatronen van twee tassen, een vest en allerlei leuke decoratie. Scroll je even mee?


Bewaar dit bericht voor later :

Top 10 populairste haakpatronen april 2024

1. Hydrangea Strependeken – Populairste haakpatronen april 2024

De Hydrangea Strependeken is een prachtig gratis haakpatroon van Attic24 voor het haken van een heerlijk zachte, warme, knuffelige deken in prachtige kleuren. Het haakpakket bestaat uit Stylecraft Special DK bollen maar kan ook goed met ander garen gemaakt worden. Veel haakplezier!

2. Grote gehaakte tas – Populairste haakpatronen april 2024

Prachtige tas, ook van Attic24, die je heel goed als projecttas voor je haakwerk kunt gebruiken. Door de dichte steken hoef je de tas niet te voeren en is hij dus snel klaar. De bloemetjes als knoopjes maken het helemaal af. Veel haakplezier met dit populaire haakpatroon!

3. Diamant Vest – Populairste haakpatronen april 2024

Schitterend haakpatroon van Yay for Yarn in drie verschillende maten, heerlijk om te haken voor koelere zomeravonden. Het haakpatroon is duidelijk beschreven en haakt heerlijk weg.

4. Klein Vogeltje Haken – Populairste haakpatronen april 2024

Op plek 4 van de populairste haakpatronen van april 2024 staat het Kleine Vogeltje van Cutiemestore. Een schatje, niet waar? Handig beginnersprojectje ook. Geen kleurwisselingen, snel klaar.

Veel haakplezier met dit Kleine Vogeltje!

5. Vlaggetjes haken – Populairste haakpatronen april 2024

Alweer het derde patroon van Attic24 hier in de lijst: vlaggetjes haken! Heerlijk om restjes op te maken, leuk voor op vakantie, makkelijk voor met heet weer: het is een project dat je eindeloos opnieuw kunt blijven maken.

6. Flora Granny Square – Populairste haakpatronen april 2024

Wat een lieve kleine granny square is dit, ontworpen door Attic24 en gratis in het Nederlands beschikbaar bij Een Mooi Gebaar. Haak de Flora los als bloemetje of meteen in een granny square, beiden wordt uitgelegd.

7. Lenteslinger haken – Populairste haakpatronen april 2024

Nog een laatste prachtig haakpatroon van Attic24 in deze lijst: de lenteslinger! Haak schitterende bloemetjes en blaadjes, maak ze vast aan een mooie lossenketting en versier je seizoenstafel of huis met dit leuke haakpatroon. Terechte plek in de populairste haakpatronen top 10 als je het mij vraagt!

8. MacMuis Haken – Populairste haakpatronen april 2024

Schattig haakpatroon om een mannetjesmuis en vrouwtjesmuis te haken, in je eigen kleuren. Het haakpatroon is ontworpen door Cutiemestore en gratis in het Nederlands beschikbaar bij Een Mooi Gebaar.

9. Kat haakpatroon – Populairste haakpatronen april 2024

Al maanden ongekend populair is dit leuke kat haakpatroon van Jess Huff, dat je in veel verschillende kleurenvarianten kunt maken.

10. Orla Love Tas – Populairste haakpatronen april 2024

Op de tiende plek van populairste haakpatronen van april 2024 staat de Orla Love Tas van P.S. I Crochet, een heerlijke granny square tas in prachtige kleuren.


Blij met dit gratis patroon?

Op deze website vind je meer dan 1000 gratis haakpatronen. Gun je mij in ruil voor dit haakpatroon een kopje koffie of een bolletje wol? Hartelijk bedankt! Dat kan via Tikkie, overmaken (NL91 ASNB 0267 1916 50 tnv Een Mooi Gebaar), of doordat ik een kleine commissie krijg als je via deze links iets koopt bij Bol.com of Caro’s Atelier.

Dankzij jullie kan ik mijn creatieve dromen waarmaken. Hartelijk bedankt!

Deel dit bericht met iemand:

Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Mijn verhaal, over hoe ik van onhandige knutselaar toch nog creatieve ondernemer ben geworden, lees je hier: Mijn Verhaal

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina

Delen is lief!