Skip to Content

Vibrant Vintage Reboot – Rand per vierkant

Vibrant Vintage Reboot – Rand per vierkant

VVCAL Reboot – Rand per vierkant

Hallo allemaal, in deze post vertel ik iets over de randen per vierkant van de Vibrant Vintage CAL Reboot van CypressTextiles. Algemene informatie over deze CAL lees je hier. 

Er zijn wat vragen gekomen over de rand per vierkant, omdat ze in de foto’s soms al wel en soms niet zichtbaar waren.

image1

Je kunt ervoor kiezen om de vierkanten geen rand te geven (foto boven), of een rand in dezelfde kleur als het vierkant, of in een andere kleur per vierkant, of in één kleur voor alle vierkanten hetzelfde (maar anders dan de vierkanten). Het is helemaal aan jou  wat je ermee wilt, de rand van de deken en de aan-elkaar-zet-methode werken net zo goed met alle vier de opties.

img_9424

Kijk naar de foto’s en bepaal wat jij het mooiste vindt voor jouw deken.

image1

Let op: als je de CAL maakt met het Neutrale palet of het Pastel Chic palet, maak de rand dan met een willekeurige kleur, die anders is dan het vierkant is. Hou 5 bollen van de hoofdkleur over voor het aan elkaar zetten en de rand.

VVCAL Rand per vierkant

Toer 1 Gebruik de rand kleur, halve vaste in willekeurige hoek, beginstokje in dezelfde steek, (2 lossen, 2 stokjes in dezelfde steek, stokje in alle steken tot volgende hoek, stokje in hoek) 4 keer, halve vaste in beginstokje. [100 stokjes, 4 ruimtes]

Toer 2 (3 vasten in hoek, vaste in elke steek tot hoek) 4 keer, halve vaste in eerste vaste, hecht af. [112 vasten]

Heel veel haakplezier!

Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Mijn verhaal, over hoe ik van onhandige knutselaar toch nog creatieve ondernemer ben geworden, lees je hier: Mijn Verhaal

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina

Delen is lief!