Skip to Content

Samenvatting

Samenvatting

Pixie Belt Tutorial Serie – Samenvatting

Morale Fiber is een creatieve artiest die schitterende haakpatronen maakt. Ze heeft ook een hele serie tutorials geschreven voor het maken van toffe, festival, hippie, elfjes riemen met zakjes en stofstroken. De introductie mét alle links voor de tutorial serie vind je via deze link.

Misschien is het omdat ik er zo van genoten heb om deze tutorial serie te maken, maar deze nieuwe pixie pocket belt is misschien wel mijn meest favoriete ooit. In alle eerlijkheid zeg ik dat overigens bijna elke keer als ik een nieuwe maak…

Dat is denk ik omdat ze allemaal helemaal uniek zijn – ik begin met een stapel verzameld materiaal en dan laat ik daar wat uit ontstaan… Deze heb ik “Maple” genoemd vanwege de boom. Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze serie – ik zeker! – en ik ben heel benieuwd naar wat jullie er van maken!

Deze serie staat nu ook op Ravelry – je kunt je projecten dan ook daar vermelden en inspiratie krijgen van anderen  😉

En nu nog wat meer foto’s en overdenkingen…

Ik vind deze rokjes zo heerlijk om in te dansen! De stofstroken vangen de bewegingen zo goed op!

Grappige sidenote: het bloemenkroontje dat ik draag heb ik jaren geleden gemaakt, van allemaal krullen (die je ook in de tutorial serie voorbij hebt zien komen) met ook wat restjes garen bloemetjes erin. Ik heb ‘m gemaakt toen ik door de VS reisde!

Dit soort riemen zijn natuurlijk super handig voor als je naar festivals gaat, omdat de riemen niet alleen schattig zijn, maar omdat je er ook van alles in kunt stoppen!

Ik ben heel blij met hoe de dikke achterkant van deze rok geworden is – ik had het nog nooit eerder zo geprobeerd. Dat is wat ik ook zo heerlijk vind aan deze projecten – je móet experimenteren!

Ik ben toch ook altijd een klein beetje verdrietig als ik iets afsluit… Dus ik denk dat ik nog wat bonus patronen ga maken. Misschien nog meer zakjes? Wat denk jij?

-MF


De links naar alle stukken van deze serie vind je hier:

Delen is lief!