Texture is Everything

K.A.M.E. Crochet is een ontwerpster die super gave haakpatronen maakt, waaronder deze Texture is Everything CAL! Het bericht hieronder is een vertaling van haar oorspronkelijke bericht 馃檪 Je kunt K.A.M.E Crochet ook op Facebook volgen!

Texture is Everything CAL info

Hallo en welkom op de Texture is Everything Crochet Along Info Pagina

Als je mij volgt op mijn andere sociale media kanalen, weet je misschien dat ik een CAL ga uitbrengen.

Ik ben enthousiast om dit jaar opnieuw een crochet along uit te brengen en ik hoop dat je zal genieten om dit mooie ontwerp te cre毛ren.

Voor je verder leest kan je dit patroon HIER toevoegen bij je favorieten op Ravelry.

In deze post probeer ik alle informatie samen te zetten die je nodig hebt voor je van start gaat

Verhaal achter de naam

Zoals jullie allen weten, hou ik heel erg van textuur en probeer ik altijd verschillende steken in mijn patronen te gebruiken. Dat is hoe ik de naam van de CAL bedacht heb: Textuur is alles voor mij, dat is mijn manier om mij uit te drukken. Ik wil dan ook de vreugde van het cre毛ren met jullie allemaal delen.

Start datum CAL

De CAL start op 29/10/2021. Het is de perfecte timing (ver voor Kerstmis) als je de deken aan iemand cadeau wil doen.
De Nederlandse vertaling komt er zo snel mogelijk aan!

Delen

路 Deel 1: toer 1-20

路 Deel 2: toer 21-32

路 Deel 3: toer 33-44

路 Deel 4: toer 45-56

路 Deel 5: toer 57-65

路 Deel 6: toer 66-72

Vanaf deel 4 worden de delen om de 2 weken gepubliceerd om je genoeg tijd te geven om deze af te werken.

Benodigdheden

路 Haaknaald 4 mm (G) (ik gebruik de Furls Pink Odyssey)

路 LET OP: als je los haakt adviseer ik om haaknaald 3,5 mm (F) te gebruiken

路 Stylecraft Special DK in de volgende kleuren en hoeveelheden:

Wisteria (C1) 100 gram (295 m), Cream (C2) 400 gram (1180 m), Clematis (C3) 110 gram (324,5 m), Blush (C4) 100 gram (295 m), Candyfloss (C5) 165 gram (487 m), Apricot (C6) 200 g (590 m), Lemon (C7) 200 gram (590 m)

Totaal gewicht: 1275 gram, Totale lengte: ongeveer 3761,5 meter/4105 yards

路 Borduurnaald om draadjes weg te stoppen
路 Schaar
路 Stekenmarkeerders (optioneel)
路 NOTA: Blocken is essentieel om het structuurpatroon van je deken te verbeteren

Moeilijkheid

Gevorderde beginner. Alhoewel dit een patroon is voor de gevorderde beginner, kunnen ook beginners deelnemen aangezien het patroon duidelijke en gemakkelijk te begrijpen instructies heeft met een duidelijke foto-tutorial.

Afmetingen

De afgewerkte deken is 157,5 cm x 157,5 cm / 62鈥 x 62鈥 NA BLOCKEN

Als je echter een verschillende garendikte (fingering weight of aran) gebruikt, zal het afgewerkte deken kleiner of groter zijn.

Proeflapje

4 stokjes = 1鈥/ 2,5 cm

Het afgewerkte deken zal ook verschillen als je losser of vaster haakt.

Handige tips

Maak je niet druk over de vermelde termijnen. Dit gaat over haakvreugde. Als je dus als meer tijd nodig hebt om elk deel af te werken, is dit ok. Dit is geen wedstrijd. Dit is een reis, onze reis samen om iets uniek en mooi te cre毛ren dank zij onze creativiteit.

Je kan het materiaal nu halen om klaar te zijn voor de start. Je kan ook aan de slag gaan met restjes garen uit je voorraad aangezien dit een mooie gelegenheid is om deze te verkleinen.

Dit is een geschreven patroon zonder schema鈥檚. Er komt wel een stap-voor-stap foto-tutorial met duidelijke, close-up foto鈥檚.

Facebook groep

Voel je vrij om (voor de startdatum) lid te worden van mijn facebook groep waar je extra ondersteuning van mij en andere schitterende leden van het team krijgt.

Bedankt om de tijd te nemen om deze informatie door te lezen! Ik kan niet wachten om te starten en om al jullie mooie creaties te bewonderen!

Met liefde,

Krisztina