Hoe haak je oppervlakkige reliëfvasten-achter?

Er is een verschil tussen normale reliëfsteken en reliëfsteken waar “oppervlakkig” bij staat app to download games for free. De techniek voor “reliëf-voor” en “reliëf-achter” blijven hetzelfde, maar de plaats waar je insteekt verschilt bij oppervlakkige reliëfsteken herunterladen.


Bij een oppervlakkige reliëfvaste-achter steek je de naald direct onder de 2 lusjes van de steek. Als die steek een vaste is, dan zie je eigenlijk nauwelijks verschil, maar als het een halfstokje of stokje is, dan zie je duidelijk verschil samsung galaxy s4 mini keyboard language.

In de bovenstaande foto is het blauwe streepje aan de rechterkant de plaats waar de oppervlakkige reliëfvaste-voor en -achter komen: direct onder de twee V-tjes with ade download title. Er zit daar één simpel lusje, wat ik moeilijk op de foto krijg, maar tussen dat lusje en het V-tje steek je de haaknaald.

Het linkerstreepje is waar een gewone reliëfvaste-achter en -voor zouden komen games zum herunterladen. Die gaat meer om de “stam” van de steek en steek je eenvoudiger links en rechts van de steken in. Een oppervlakkige reliëfsteek is meer zoeken/vechten/preciezer need for speed world download vollversion kostenlos deutsch.

Het verschil tussen oppervlakkig en “normaal” is dat oppervlakkige steken mooier precies een randje pakken.


Om een oppervlakkige reliëfvaste-achter te maken steek je van achter naar voor door de ene steek precies onder het V-tje heen threema for ios.

Steek dus in waar je de speld ziet apps play store is rivets.

Steek de naald nu direct in de volgende steek van voor naar achteren. Je slaat aan de achterkant de draad om de naald en haalt deze weer terug naar de achterkant van je werk avi player download kostenlos deutsch. Je hebt nu twee lusjes op de naald.

Steek dus terug waar je de speld ziet in bovenstaande foto download acrobat reader completely!

Sla de draad om de naald en haal door beide lusjes heen.

Tadaa! Je oppervlakkige reliëfvaste-achter is klaar!

Is het gelukt? Heb je hulp nodig? Stuur mij gerust een bericht. Nog op zoek naar een duidelijke uitleg van een andere steek? Mail me dan of vraag het op de Facebookpagina!