Skip to Content

Safari Dieren Collectie

Safari Dieren Collectie

Jess Huff ontwerpt schitterende haakpatronen en heeft binnen haar ontwerpen ook een hele gave safari dieren knuffel collectie!

De collectie bestaat nu uit 6 haakpatronen voor safaridieren: Mimi de Aap, Ginnie de Giraffe, Laurence de Leeuw, Esther de Olifant en Zane de Zebra. Voor Laurence en Harriet zijn inmiddels nieuwere versies, lees verder om alle links van de haakpatronen én de nieuwere versies te vinden!

Mimi de Aap

Een schattig roze (of andere kleur) aapje dat je haakt voor je favoriete (klein)kind of als er een baby is geboren! Klik hier om naar het patroon van Mimi de Aap te gaan.

Ginnie de Giraffe

Ginnie is een schattige geel met bruine Giraf, die je als Giraffe knuffel kunt haken. Klik hier om naar het haakpatroon van Ginnie de Giraf te gaan.

Laurence de Leeuw

Twee van de zes haakpatronen hebben een make-over gehad, om ze eenvoudiger, mooier en leuker te maken! Dat zijn Laurence de Leeuw en Harriet het Nijlpaard.

Van Laurence kun je op de website nog steeds het oude patroon (links op de foto) en het nieuwe patroon vinden via deze links: Laurence de Leeuw OUDE VERSIE & Laurence de Leeuw NIEUWE VERSIE. Beide dieren zien er super schattig uit, worden gehaakt met slechts een paar kleuren en zijn geschikt voor beginners doordat er niet veel verschillende steken worden gebruikt.

Harriet het Nijlpaard

Harriet het Nijlpaard heeft ook een lieve make-over gehad. Ik weet zelf niet welke ik leuker vind, dus de patronen staan nog steeds allebei op de website. Links op de foto zie je de oude versie van de nijlpaardknuffel, rechts op de foto heb je het nieuwe Nijlpaard haakpatroon. Via deze links kom je bij het patroon uit: Harriet het Nijlpaard (Oude versie) en Harriet het Nijlpaard (Nieuwe versie).

Esther de Olifant

Esther is één van de meest populaire haakpatronen hier op de website, en terecht ook, want kijk nou wat voor ideale Olifantknuffel je haakt als je een Esther maakt! Deze link brengt je naar het haakpatroon van Esther de Olifant.

Zane de Zebra

De hekkensluiter (voorlopig…?) is Zane de Zebra. Erg veel kleurwisselingen, maar wél met een heel lief resultaat! Via deze link kun ook jij Zane de Zebra haken!

Liever nóg een andere knuffel haken? Kijk op deze Knuffel haakpatronen pagina!

Creatieve, enthousiaste en lieve Iris van Meer is het gezicht achter Een Mooi Gebaar en vertaalt, ontwerpt en deelt meer dan duizend haakpatronen met jullie op dit stukje internet.

Als je contact met Iris wil opnemen, ga je naar de contactpagina

Harriet het Nijlpaard | Een Mooi Gebaar

Thursday 1st of September 2022

[…] Ik wist dat ik ‘m toe moest voegen aan de safari dieren collectie: […]