Hoe haak je in de voorste lus, achterste lus of derde lus?

In veel haakpatronen wordt gesproken over “voorste lus” en “achterste lus” herunterladen. Elke haaksteek kan worden gezien als een soort V-tje, met twee lusjes. Als er niets geschreven staat, betekent het dat onder beide lussen door gehaakt moet worden, zoals de stopnaald in het midden van de onderstaande foto aangeeft download tip 10.

Soms haak je alleen in de voorste lus, zoals de stopnaald helemaal links op de foto download apple watch mickey voice. Vaak worden dan later de achterste lussen nog gebruikt voor een volgende toer.

Helemaal rechts op de foto zie je een stopnaald die alleen door de achterste lus heen gaat download apple music all. Dit wordt vaak gedaan om de voorste lus als een soort van sierrandje op het werk te laten uitkomen, of om later nog een toer aan de voorste lussen te kunnen haken cod black ops 2 free download full pc.

Derde lus

Heel, heel soms, wordt er gesproken over de derde lus van je haakwerk. Deze lus is alleen aan de achterzijde te zien en er is moeilijk in te steken lego star wars die komplette saga kostenlosen vollversion. Aan de voorkant zie je ‘m dus niet…

… terwijl de stopnaald in bovenstaande foto toch écht in een lusje zit herunterladen.

Dat lusje is dus geen onderdeel van de V, maar echt een lusje op zich schnittmuster mütze kostenlos downloaden.

Het haken in de derde lus komt echt zeer zelden voor, dus als je ‘m nog niet goed gevonden hebt, geeft niks!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust 187 herunterladen!