Hoe haak je een schuiflus?

De schuiflus is het allerallereerste wat je met je draadje doet om te gaan haken. Je maakt de schuiflus met je handen en doet ‘m vervolgens op de naald klingelton herunterladen iphone. De schuiflus staat zeer zelden beschreven in patronen, een patroon begint altijd “gewoon” met de eerste steken.

De schuiflus is een manier van een knoopje leggen die verschuift als je ‘m aantrekt ungarische volksmusik kostenlos downloaden. Zo zet je het eerste draadje op de haaknaald vast.

Schuiflus stap 1
Je begint de schuiflus door een lusje te maken, waarbij het korte uiteindje bovenop de lange draad ligt spanisch lernen herunterladen.

Schuiflus stap 2

Vervolgens trek je de lange draad van onderaf door de lus heen pdf buch kostenlos downloaden. Kijk in bovenstaand plaatje of jouw lus overeen komt.

Schuiflus stap 3

Hou beide uiteindjes vast en trek aan de lus totdat er een knoopje verschijnt google chrome installatiebestand downloaden. Je schuiflus is nu af!

Schuiflus stap 4

Doe de schuiflus om de naald en trek ‘m helemaal aan nintendo switch spiele kostenlos downloaden. Je bent nu klaar om te beginnen. Vaak begint een patroon met lossen.