Hoe haak je een driedubbelstokje?

Het driedubbele stokje is nét iets hoger dan het dubbelestokje en wordt op zeer vergelijkbare manier gemaakt Download books for tablet. Als je het stokje, dubbelestokje en driedubbelestokje snapt, kun je ook vier-, vijf-, zes- dubbelestokjes en zo verder maken gadgets windows 10 downloaden. Overal waar hier staat “en sla drie keer om de naald”, wordt bij een vierdubbelstokje “en sla 4 keer om de naald”.

Stap 1: Kijk in je patroon waar je het driedubbelestokje moet maken microsoft office powerpoint for free. Vaak maak je deze niet als eerste toer, dus de kans is klein dat je het driedubbelestokje in een lossenketting maakt. Voor een driedubbelstokje heb je 5 keerlossen nodig, dus als je wél in een lossenketting haakt, pak dan de zesde losse vanaf de naald Download adac route planner for free.

Driedubbelstokje - Stap 1

Stap 2: Sla de draad drie keer om de naald:

Stap 3: Steek de naald in de aangewezen steek en haal een lusje op harry potter pc game. Je hebt nu 5 lusjes op de naald.

Stap 4: Sla de draad om en haal door 2 lusjes heen haare für sims 4 kostenlos downloaden. Je hebt nu 4 lusjes op de naald.

Stap 5: Sla de draad om en haal door 2 lusjes heen kostenloser musik downloader app. Je hebt nu 3 lusjes op de naald.

Stap 6: Sla de draad om en haal door 2 lusjes op de naald pc spiele online kaufen herunterladen. Je hebt nu 2 lusjes over.

Stap 7: Sla de draad om en haal door de laatste twee lusjes heen kicker app for free. Je driedubbelestokje is nu af. Om een volgend driedubbelstokje te maken sla je de draad weer drie keer om de naald en steekt ‘m in de aangegeven steek download minecraft mods german. Haal een lusje op. Je hebt nu 5 lusjes op de naald.

Stap 8: Maak op dezelfde manier je driedubbele stokje af: (sla de draad om en haal door 2 lusjes heen) x 3. In onderstaande foto zie je 11 driedubbelestokjes.