Wat is de goede of verkeerde kant van haakwerk?

Haakwerk heeft een “goede” en “verkeerde kant”. Als je een deken maakt in heen en weer gaande toeren, zoals in onderstaande foto’s, dan werk je vrijwel altijd de ene toer aan de goede kant en de andere toer aan de verkeerde kant browser mozilla kostenlos download. Dan maakt het dus niet zoveel uit wat je de goede kant noemt.

Bij vierkantjes haken werk je meestal de hele tijd aan de goede kant, tenzij anders staat aangegeven commerzbank kontoauszüge herunterladen.

De goede kant van het haakwerk is de herkennen doordat je duidelijke V-tjes ziet bij de laatste of buitenste toer. De verkeerde kant heeft die V-tjes niet zattoo filme herunterladen. Daarnaast lijken op de verkeerde kant de steken platter, terwijl ze op de goede kant sprekender lijken.

In bovenstaande foto zie je twee vierkantjes met de goede kanten naar boven liggen magentacloud app herunterladen. De steken hebben veel reliëf en de zijkanten hebben duidelijke V-tjes: bij de roze naar boven en bij de blauwe naar beneden (dus meer n-vorm).

In onderstaande foto zie je dezelfde twee vierkantjes, maar dan met de verkeerde kant naar boven wie kann man songs von youtube herunterladen. De steken lijken afgeplatter en er zijn minder duidelijk V-tjes te ontdekken. Als je het draadje niet hebt afgehecht van de eerste toer of magische ring, hangt dat meestal ook aan de verkeerde kant van het werk need for speed underground vollversion kostenlos downloaden.

In onderstaande foto nog een keer ter verduidelijking de V-tjes download apps without a google account. Bovendien zie je in onderstaande foto (samengehaakte) dubbelreliëfstokjes-voor, meestal liggen die ook aan de voorkant van het werk, dus dat is nóg een manier om de voor- en achterkant van elkaar te onderscheiden ipad filme herunterladen.

In onderstaande foto’s is ook het verschil weer vrij duidelijk tussen goede en verkeerde kant winrar free download chip kostenlos. Op de linkerfoto zie je de voorkant. De steken zijn daar sprekender en de reliëfsteken van het bloemblaadje liggen mooi aan de voorkant. Aan de rechterkant lijken de steken platter, vooral van de aan elkaar hecht methode gmx freemail herunterladen.