Skip to Content

Muts en hoed haken

Muts en hoed haken

Gratis haakpatronen voor het haken van diverse toffe mutsen. Of je nu een muts haakpatroon voor een baby, kind of volwassene zoekt, je bent hier op het goede adres. Een fijne muts is warm genoeg én ziet er leuk uit. Deze gratis haakpatronen voorzien zeker in je wensen voor je volgende haakproject!

  1. Brei-look Muts
  2. Puffsteek Muts
  3. Heksenhoed
  4. Zomerhoed
  5. Vintage Derby
  6. Elfen Muts
  7. Candy Corn
  8. Domovoy Cap
  9. Glas in Lood Muts

Muts haakpatroon

1. Brei-look muts

Brei-look muts van Yay for Yarn, heerlijk warm én eenvoudig te haken. Beschikbaar in vele maten, heerlijk beginners haakproject. Voor wie haak jij deze Brei-look Muts van Yay for Yarn?

2. Puffsteek muts

Prachtige puffsteek muts van Yay for Yarn. Een muts met lekker veel textuur, die nóg leuker wordt met een pompom erboven op. De muts is in heel veel maten beschikbaar, gratis! Puffsteek Muts van Yay for Yarn.

3. Heksenhoed

De Heksenhoed van Morale Fiber is een heel leuk Halloween project, of voor een Role Playing Game of voor iemand die dol is op heksen. Het haakpatroon is gratis én als advertentievrije PDF beschikbaar: Heksenhoed Morale Fiber.

4. Zomerhoed

Schitterende zomerhoed van Yay for Yarn. De hoed maak je met of zonder strik eromheen, in je eigen lievelingskleur of passend bij die ene hele gave outfit. Gratis zomerhoed haakpatroon.

5. Vintage Derby

Wil je een prachtig bolhoedje haken? Zoek niet verder! Deze Vintage Derby van Morale Fiber is een prachtig gratis haakpatroon, dat ook als advertentievrije PDF beschikbaar is. Het haakpatroon gebruikt dubbele draad en de “brei-steek” voor extra stevigheid. Het haakpatroon: Vintage Derby van Morale Fiber.

6. Elfenmuts

De Elfen Muts is ook van Morale Fiber en is zo’n heerlijk project voor dik garen. Het mutsje is zo klaar en makkelijk in maat aan te passen. Het gratis Nederlandstalige haakpatroon: Elfen Muts van Morale Fiber.

7. Candy Corn Muts

Echt Amerikaans, de Candy Corn, maar dit (baby)mutsje is ook heel leuk in andere kleuren. Het gratis Nederlandstalige haakpatroon vind je hier: Candy Corn Muts van Morale Fiber.

8. Domovoy Cap

Deze Domovoy Cap is een prachtig stijlvol, heel zacht mutsje. Het haakpatroon is ontworpen door Morale Fiber en het is gratis in het Nederlands beschikbaar hier op de website: Domovoy Cap haakpatroon.

9. Glas in Lood Muts

Een schitterende muts van Krazy Kabbage, als onderdeel van een set met col en vingerloze handschoenen. Het gratis haakpatroon heeft stap voor stap foto’s en is hier beschikbaar: Glas in Lood Muts.

Overzicht van alle muts en hoed haakpatronen

Delen is lief!