Skip to Content

Granny Squares

Granny Squares

Er bestaan ontzettend veel verschillende granny square haakpatronen, waar er hier op de website ook meer dan 500 van te vinden zijn.

Een Mooi Gebaar CAL

De Een Mooi Gebaar CAL is een project waarbij je elke dag van het jaar één granny square haakt, steeds in een ander patroon, dat steeds ongeveer even groot uitvalt. Aan het einde van het jaar heb je dan een prachtig haakproject.

Vibrant Vintage CAL – Cypress Textiles

De Vibrant Vintage CAL projecten zijn ook hele toffe projecten met steeds afwisselende granny squares die ongeveer even groot worden.

Garden State Afghan

Fan van bloemen? Dan zou je de Garden State Afghan van Julie Yeager kunnen haken, die uit allerlei Granny Square haakpatronen mét bloemen bestaat!

Attic24 Granny Square dekens

Attic24 is een werkelijk kleurenkunstenares die ook nog eens gratis al haar haakpatronen met ons deelt. Lief hè? Lang niet al haar projecten zijn met granny squares, maar een heleboel wel zoals je ziet!

Cherry Heart

Twee hele leuke dekens van Cherry Heart zijn de Battenberg en de Nature’s Walk. Battenberg is super geschikt voor restjes, Nature’s Walk voor als je wat grotere vierkanten wilt maken.

Coastal Crochet

Prachtige kust-geïnspireerde dekens van Coastal Crochet!

Insomnia Crochet

Insomnia Crochet maakt kleurenvariaties op Attic24 haakpatronen en ook deze zijn werkelijk een lust voor het oog!